Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
19/11/2004

Η παρουσία του Νομού στην Έκθεση Τουρισμού ''Philoxenia 2004''

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η παρουσία του Νομού μας στην φετινή διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού “Philoxenia 2004” που έλαβε χώρα στις 4-7 Νοεμβρίου 2004 στην Θεσσαλονίκη. Ο χώρος μας, σε μία προσπάθεια έκφρασης της ιδιαιτερότητας του τόπου μας, πλαισιώθηκε αρμονικά με εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν την φυσιογνωμία μας και που αναδεικνύουν την ταυτότητα και την τοπική παραγωγή μας, αποσπώντας συγχαρητήρια από τους επισκέπτες και παρευρισκομένους για την συνολική μας παρουσία.

Τον Νομό μας, εκπροσώπησε ο Αντινομάρχης κ. Σ. Κουρής, ενώ παραβρέθηκε ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Σουπιωνάς. Την Ένωση Ξενοδόχων εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της, κ. Σ. Γαλιατσάτος και ο κ. Δ. Σταματελάτος, από την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Σ. Σταμένης και η κ. Χ. Τσίκλι , ενώ τον Δήμο Ελειού – Πρόννων εκπροσώπησε η κ. Τ. Γρουζή.

Το περίπτερο του Νομού μας επισκέφτηκαν από την πολιτική ηγεσία του τόπου ο Υπουργός Τουρισμού κ. Δ. Αβραμόπουλος και ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Α. Λιάσκος, καθώς και επιφανή άτομα από το χώρο των γραμμάτων, της τέχνης του πολιτισμού , της δημοσιογραφίας, και της εγχώριας και διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Οι δημοσιογράφοι και οι ανταποκριτές που κάλυπταν το γεγονός, εφοδιάστηκαν με κατάλληλο πληροφοριακό υλικό για μια ολοκληρωμένη προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος στα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης γενικά και ειδικά αυτών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, ενώ το κοινό απόλαυσε τα εξαιρετικά τοπικά μας γλυκίσματα (μάντολες) που προσφερόταν στον χώρο του περιπτέρου .

Ο κ. Αντινομάρχης επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα των τουριστικών πρακτόρων της Βορείου Ελλάδος, και συζήτησε μαζί τους για τον τρόπο συνεργασίας, ούτως ώστε το κοινό της Βορείου Ελλάδος να έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει προς τα νησιά μας.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστούμε εκείνους που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους, συμβάλλοντας στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας, για την καταξίωση της ευρύτερης περιοχής μας στο διεθνές τουριστικό γίγνεσθαι.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency