Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
18/01/2012

Rock Dewskin: The best is yet to come!

Ένα από τα ιδιαίτερα συγκροτήματα που εντυπωσίασαν στο Rock festival που διοργανώθηκε στο πλακόστρωτο του Κουτάβου στα μέσα Αυγούστου, ήταν οι Rock Dewskin. Μιλήσαμε με τα βασικά στελέχη του και σας το παρουσιάζουμε...

Από ποιους αποτελείται το συγκρότημα και πως ονομάζεται;

Τo συγκρότημα ROCK DEWSKIN αποτελείται από τους:
Νίκος Χαλιώτης (Μπάσο)
Σταύρος Μεσσάρης (Κιθάρα)
Δήμος Θεοφιλάτος (Κιθάρα)
Δημήτρης Πυλαρινός (Πιάνο)
Άγγελος Κουμαριώτης (Ντραμς)
Φοίβος Μποζάς (Σαξόφωνο)
Σπύρος Λιβιεράτος (Φωνή)
Αλίκη Κωστοπούλου (Φωνή)

Τι τραγούδια παίζετε;

Αν και έχουμε διαφορετικά ακούσματα έχουμε αποφασίσει ότι η μουσική που μας εκφράζει ως γκρουπ είναι η ροκ με κάποιες 80s πινελιές.Πώς έγινε το ξεκίνημα;

Ήμασταν 2 εντελώς διαφορετικά συγκροτήματα. Ο Κιθαρίστας στο συγκρότημα που ήμουν φεύγει για σπουδές... Το άλλο συγκρότημα λόγω διαφωνιών διαλύεται, επομένως το Νοέμβρη του 2009 μου ανακοινώνουν ότι με θέλουν να τραγουδήσω στο συγκρότημα και σιγά σιγά προσθέτοντας και άλλα μέλη δημιουργήθηκαν ROCK DEWSKIN. Είμαστε αρκετά δεμένοι μεταξύ μας και χαιρόμαστε συλλογικά για μια επιτυχία μας και όχι ο καθένας ατομικά... Φυσικά υπάρχουν και διαφωνίες, οι οποίες όμως τελικά παύουν να υπάρχουν και νομίζω ότι είναι καλό τελικά.

Που έχετε κάνει εμφανίσεις;

Έχουμε κάνει LIVE στο Αργοστόλι, κυρίως έξω από το χώρο της νομαρχίας στην πλατεία και πρόσφατα, πριν το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ στο οποίο συμμετείχαμε, συνεργαστήκαμε μ' ένα ακόμη νεανικό συγκρότημα, τους LIQUID από το Ληξούρι, και η συναυλία πραγματοποιήθηκε έξω από το δημοτικό θέατρο Ληξουρίου.Τι σκέφτεστε για το μέλλον; 

Το μέλλον τουλάχιστον, όπως το σχεδιάζουμε στην παρούσα φάση της ζωής μας θα μας βρει μαζί ως συγκρότημα στην Αθήνα και θα φροντίσουμε να δίνουμε το παρόν και στην Κεφαλονιά για κάποιες συναυλίες.

Λέγομαι Αλίκη Κωστοπούλου. Τραγουδώ στο συγκρότημα ROCK DEWSKIN. Η μουσική είναι η μεγάλη μου αγάπη και έχω ασχοληθεί ήδη από εφτά χρονών.

Είμαι ο Σταύρος Μεσσάρης, 17 χρονών, και παίζω ηλεκτρική κιθάρα στους ROCK DEWSKIN. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη μουσική στην ηλικία των 8 χρονών, παίζοντας σαξόφωνο για λίγο καιρό, το οποίο όμως δεν μου ταίριαζε τελικά ως όργανο. Με την κιθάρα ξεκίνησα να ασχολούμαι παίζοντας κλασσική από τα 11, ενώ ηλεκτρική παίζω από το περσινό καλοκαίρι.

Ονομάζομαι Φοίβος Μποζάς, είμαι 18 και ασχολούμαι με τη μουσική από τα 4 μου. Παίζω ντραμς, πιάνο, κιθάρα και σαξόφωνο! Εκτός από κάποια προσωπικά project που ετοιμάζω, είμαι μέλος στους rock dewskin. Στη μπάντα μπήκα το 2010 και μέσα σε μια βδομάδα κάναμε live, στο οποίο χρειάστηκε να παίξω κιθάρα. Πλέον, στη μπάντα είμαι κατά κύριο λόγο ο σαξοφωνίστας τους. Έχουμε κάνει αρκετά live σε όλο το νησί και στο μέλλον ετοιμάζουμε δική μας δουλειά και, γιατί οχι, και συναυλιες εκτός νομού, βασισμένοι πάντα στη ροκ ιδεολογία... The best is yet to come!

 

 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency