Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
27/10/2014

Παραμονή της Εθνικής επετείου...

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,
ακόμα μια εβδομάδα ξεκινά, Δευτέρα σήμερα, και ίσως για τους περισσότερους από εμάς η ημέρα να είναι απλά μια ενδιάμεση ημέρα ανάμεσα σε αργίες! Αύριο, η ημέρα της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου είναι όχι μόνο μια καλή ημέρα για ξεκούραση, αλλά και για αναμνήσεις ηρωικών εποχών και ιστορικών γεγονότων που έγραψαν την ιστορία και καθόρισαν το παρόν.

Οι εκδηλώσεις ιστορικής μνήμης δεν είναι πολλές, περιορίζονται ίσως σε μερικές σχολικές εορτές, καταθέσεις στεφάνων, ίσως και κάποιες φιλολογικές βραδιές και εξιστορήσεις μνήμης, απέναντι στην τεράστια σημασία ενός αγώνα για την ελευθερία ενός Έθνους, που αγωνίστηκε για να διατηρήσει την Εθνική του ταυτότητα. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να αναλογιστούμε την ουσία, αλλά και την βαθύτερη σημασία αυτού που ονομάζουμε το ΕΠΟΣ του '40 και που η αυριανή ημέρα είναι αφιερωμένη σε αυτό.

Συνεχίζοντας αυτό τον προλογισμό της εβδομάδας, μιας βροχερής εβδομάδας, όπως μας δίνει η πρόγνωση του καιρού, θα θέλαμε καταρχήν να σας ευχαριστήσουμε για την πολύ μεγάλη αποδοχή των διαγωνισμών που ξεκινήσαμε πριν λίγες ημέρες. Η συμμετοχή ήταν τουλάχιστον συγκινητική και έφερε για την εβδομάδα που μας πέρασε σχεδόν 70.000 άτομα επισκέπτες στο page kefalonitis, 18.200 LIKE στα άρθρα και τις φωτογραφίες του, πάνω από 400.000 κλικ σε δημοσιεύσεις. Σας ευχαριστούμε πολύ και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση και ακόμα περισσότερες εκπλήξεις!

Ολοκληρώνοντας, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Δευτέρα, έχοντας μέχρι τότε σημμετάσχει σε αρκετές πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και πάρτυ που έχουν ήδη προγραμματιστεί για το επόμενο χρονικό διάστημα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Φθινοπωρινές εικόνες!!!

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency