Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
22/10/2014

LIFE – REPORT story

Ένα από τα πιο δημοφιλή blog στο χώρο της μόδας στο Ελληνικό διαδίκτυο είναι το LIFE – REPORT. Με καθημερινές ανανεώσεις, προσωπικό ύφος που έχει κάνει τους φανατικούς πλέον αναγνώστες του να το λατρέψουν, αλλά και ήδη πολλές συνεργασίες με τους «μεγάλους» του διαδικτύου, αλλά και του εντύπου στο χώρο της μόδας. Με προοπτικές συνεργασίας με μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα και εταιρίες στο χώρο! Πίσω από αυτή τη σελίδα βρίσκεται μια Κεφαλονίτισσα... Για την ακρίβεια, όχι και τόσο πίσω, αφού η Δάφνη είναι το κεντρικό πρόσωπο και το blog είναι τα καθημερινά βιώματά της, τα οποία μοιράζεται μαζί μας!!! Φυσικά, την αναζητήσαμε και μιλήσαμε μαζί της σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

2 χρόνια LIFE – REPORT. Τι είναι ακριβώς το LIFE – REPORT για όσους δεν γνωρίζουν;
Είναι το προσωπικό μου blog, όπου μέσα από αυτό οι αναγνώστες έχουν την δυνατότητα να δουν τις δικές μου στυλιστικές προτάσεις, και άλλα πράγματα που με ενδιαφέρουν που μπορεί να έχουν σχέση με το φαγητό ή την διασκέδαση, την διακόσμηση και την αισθητική της καθημερινότητας.

Πως το ξεκίνησες; Φαντάζομαι όλα αυτά προκύπτουν μέσα από μια εσωτερική ανάγκη...
Πριν 2 χρόνια και ενώ βρισκόμουν στο 3 έτος της σχολής μου, έχοντας την ανάγκη να εκφράσω την αγάπη μου για την μόδα και την ομορφιά αλλά και να «εκμεταλλευτώ» με έναν πιο δημιουργικό τρόπο τις ατελείωτες ώρες που περνούσα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μου.

Σήμερα χαρακτηρίζεσαι ως μια από μεγαλύτερες bloggers της Ελλάδας. Με αρκετές δημοσιεύσεις σε γνωστές ιστοσελίδες και περιοδικά. Μίλησέ μας για αυτό.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αν και νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός είναι υπερβολικός. Μου δίνει μεγάλη χαρά όταν αναφέρονται στο Life-Report και δεν σου κρύβω ικανοποίηση, γιατί σημαίνει ότι κάτι καλό βλέπουν και με ενθαρρύνει να αναζητώ και να προσπαθώ να το βελτιώσω.

life report 2

Που θεωρείς ότι οφείλεται η μεγάλη σου επιτυχία;
Να σου πω την αλήθεια δεν αισθάνομαι επιτυχημένη, αλλά τυχερή που μπορώ να εκφράσω μια πλευρά του εαυτού μου μέσα από την ασχολία μου με το Blog. Αν πηγαίνει καλά είναι γιατί εκφράζει την καθημερινότητα μου σε σχέση με την μόδα και όχι μόνο, και απευθύνεται σε φυσιολογικούς ανθρώπους.

Ποιος ο τρόπος παρουσίασης μέσα από την ιστοσελίδα σου;
Μέσα από το Life-Report οι αναγνώστες έχουν την δυνατότητα να δουν τις προσωπικές μου στυλιστικές προτιμήσεις, αλλά και διάφορες συμβουλές σε θέματα ομορφιάς και γενικά πράγματα που κάνουν την ζωή μιας κοπέλας πιο αισθητική και λαμπερή. To site είναι καλαίσθητο και με πολλές δυνατότητες και σύντομα θα περιέχει πιο πολύ υλικό και καινούργιες ιδέες.

Φωτογραφίες, μόδα, ρούχα, καλλυντικά... Πως είναι να τα ζεις καθημερινά και να τα μοιράζεσαι με τον κόσμο σου;
Από μικρή είχα αναπτύξει ενδιαφέρον για την μόδα σε σχέση με τις εποχές και τους χρωματικούς συνδυασμούς και αργότερα με τα καλλυντικά και τα δικά τους χρώματα και αρώματα, και μεγαλώνοντας με τις φωτογραφίες. Είναι ωραία να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα και να προτείνεις συνδυασμούς και να τα αναδεικνύεις βάζοντας το προσωπικό σου στοιχείο.

life report 5

Μια τέτοια διαδικτυακή παρουσία φαντάζομαι απαιτεί αρκετό χρόνο και καθημερινή ενασχόληση...
Εντάξει, με καλό προγραμματισμό και θέληση νομίζω πως όλα μπορεί κάποιος να τα καταφέρει. Οπότε χρειάζεται όρεξη και σίγουρα κάποιες μικροθυσίες.

Πριν από λίγες ημέρες το blog μετατράπηκε σε ιστοσελίδα. Ποιοι οι στόχοι σου μέσα από αυτό το νέο διαδικτυακό σπίτι;
Όσο περνάει ο καιρός η φυσική ροή των πραγμάτων είναι να αλλάζουν και να γίνονται καλύτερα. Έτσι και εγώ βελτιώνομαι και εξελίσσομαι και προσπαθώ να βάλω τις βάσεις για κάτι πού μελλοντικά θα αναπτυχθεί σε έναν καθρέφτη που θα αντανακλά όχι μόνο την δική μου ματιά, αλλά μια πλατφόρμα που σαν κύριο συστατικό θα έχει την αίσθηση της κοινότητας.

Επίσης, είδαμε ότι βρίσκεσαι παντού. Facebook, Tweeter, Instagram, Pinrest, Google +. Πόσο σημαντική είναι η ταυτόχρονη παρουσία σε όλα αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επιτυχία;
Ενώ λέγονται και είναι δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, εγώ τα βλέπω απλά σαν μέσα έκφρασης, που ενώ μοιάζουν, το καθένα έχει διαφορετικούς «κώδικες». Και σαν κοινωνικό άτομο που είμαι μου αρέσει να επικοινωνώ και παράλληλα να εκφράζομαι μέσα από αυτούς τους κώδικες.

life report 4

Οι σχέσεις που χτίζονται μέσα από τα Social Media αν είσαι αυθεντικός είναι πολύ σταθερές, γιατί βασίζονται στην καθημερινή σχεδόν επαφή και αυτό σου δίνει πολλά πλεονεκτήματα.

Είσαι και δηλώνεις Κεφαλονίτισσα από όσο γνωρίζω. Από που;
Στο Αργοστόλι μεγάλωσα και τελείωσα το σχολείο.

Πόσο σε επηρεάζει η καταγωγή σου σε αυτό που κάνεις;
Οι περισσότεροι εντυπωσιάζονται που κατάγομαι από την Κεφαλονιά και όλοι έχουν να μου διηγηθούν μια ιστορία από υπέροχες και ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές που πέρασαν στο νησί μας. Και εγώ είμαι μια κινητή διαφήμιση, μην χάνοντας ευκαιρία να πω για την ομορφιά της.

Εκτός από blogger, σπουδάζεις. Μίλησέ μας για αυτό το κομμάτι της ζωής σου και πως σε έχει βοηθήσει σε αυτό που κάνεις.
Ναι. Τελειώνω το τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Ήταν η μοναδική σχολή που θα μπορούσε να μου ταιριάζει και μπορώ να σου πω πως με έχει βοηθήσει αρκετά, γιατί και η μόδα και το θέατρο είναι τέχνες που χρειάζονται κριτική σκέψη, καλλιέργεια και φαντασία.

life report 6

Τι θα ήθελες να πεις σε ανθρώπους που αναζητούν μια ευκαιρία για να μετατρέψουν το χόμπυ τους σε επαγγελματική ασχολία; Υπάρχει δυνατότητα;
Πιστεύω πως αν κάτι το αγαπάς και το κυνηγάς μετά όλα τα υπόλοιπα σιγά- σιγά θα έρθουν. Για μένα ευτυχισμένος άνθρωπος είναι αυτός που έχει δημιουργήσει το χόμπυ του σε επάγγελμα. Τουλάχιστον να προσπαθήσουν να εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα.

Άλλα δικά σου χόμπυ; (Αν φυσικά σου μένει κάποιος χρόνος)
Η αλήθεια είναι πως η μέρα μου είναι γεμάτη αλλά πάντα βρίσκω χρόνο να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου, όπως το γυμναστήριο, να πηγαίνω θέατρο και σινεμά ή να βγω σε κάποιο από τα αγαπημένα μου μέρη στην Αθήνα.

Κάτι που θα ήθελες να πεις στους αναγνώστες σου για εσένα μέσα από αυτή τη συνέντευξη;
Ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά πρέπει να μην σταματήσουμε να κάνουμε όνειρα και να βάζουμε στόχους, και να πιστέψουμε ότι κάποτε θα πραγματοποιηθούν. Και να μην ξεχνάμε να χαιρετάμε όλους όταν τα βήματα μας είναι ανοδικά, γιατί είναι τα ίδια πρόσωπα που θα συναντήσουμε όταν η πορεία μας θα είναι προς τα κάτω.

Κάτι άλλο που θα ήθελες να ακουστεί και θεωρείς σημαντικό;
Να μην σταματάς πότε να ονειρεύεσαι και να κοιτάς εκεί που θες να πας, ακόμη και όταν οι άλλοι σε κοιτάνε παράξενα. Σημασία έχει να βρεις στην ζωή τι είναι αυτό που σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο. Και να προσέχουμε όλοι τις επιλογές που κάνουμε σε ότι αφορά τα κοινά που μερικές φορές πρέπει να είναι διαφορετικές από τις προσωπικές μας επιθυμίες.

Θα μας αποκαλύψεις, λοιπόν, τις τάσεις της μόδας για φέτος; Τι μας προτείνεις;
Προτάσεις πολλές και ιδέες, υπάρχουν στο Life-Report.gr και νομίζω πως, διαβάζοντας μερικά ποστ, οι αναγνώστριες θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν τα must have για τον φετινό χειμώνα.
Σαν γενικότερη αισθητικά πρόταση εγώ θα πρότεινα τις Minimal εκφράσεις στο ντύσιμο και την ανάδειξη των λεπτομερειών στην εμφάνιση γενικότερα μέσα από ιδιαίτερα αξεσουάρ.

life report 7

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency