Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
21/10/2014

Το βηματάκι...τα πάντα στο παιδικό παπούτσι!!

Το κατάστημα παιδικών υποδημάτων ΤΟ ΒΗΜΑΤΑΚΙ υπό την διεύθυνση του κ. Χαλιώτη Φώτη δραστηριοποιείται στο χώρο του παιδικού και εφηβικού υποδήματος από το 2002. Εμείς μιλησαμε μαζί του και μας είπε λίγα λόγια..

 

Τι είναι αυτό που κάνει το μαγαζί σας ξεχωριστό;

Τα γνησιότερα υλικά, οι υψηλότερες προδιαγραφές κατασκευής και εφαρμογής, οι τελευταίες εξελίξεις της μόδας σε φόρμες, σχέδια και χρώματα, αποτελούν καθημερινή δέσμευσή μας και θεμέλιο λίθο της φιλοσοφίας μας.
Ένα παιδικό παπούτσι είναι το μέσο που θα βοηθήσει το παιδί να κάνει τα πρώτα του βήματα στον κόσμο. Είναι το μέσο που θα το βοηθήσει να μάθει να εξερευνήσει, να ανακαλύψει. Περισσότερο από όλα όμως είναι το όχημα για τη σωστή του ανάπτυξη, την ισορροπία και τη στήριξη του σώματός του, είναι δηλαδή η βάση της υγείας του.Από το ξεκίνημά μας, εστιάσαμε όλη μας την προσοχή στα πρώτα βήματα του παιδιού. Τα υποδήματα μας να είναι μόνο από φυσικά γνήσια δέρματα, οι φόρμες επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή, έτσι ώστε ένα παιδί να κάνει τα πρώτα του βήματα με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια. Οι ίδιες προδιαγραφές τηρούνται και για τις μεγαλύτερες ηλικίες.

Απο τι αποτελείται η συλλογή σας; έχετε παππούτσια για όλες τις περιστάσεις;

Στο κατάστημα μας σήμερα διαθέτουμε μια πλήρη συλλογή υποδημάτων για κάθε χρήση, παρέχοντας τη δυνατότητα σε γονείς και παιδιά να προμηθευτούν παπούτσια για οποιαδήποτε περίσταση. Η συλλογή μας αποτελείται από υποδήματα για καθημερινή χρήση, για το σχολείο, τον αθλητισμό, τα σπορ, φτάνοντας μέχρι ειδικά υποδήματα για τη βροχή ή τη θάλασσα. Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες καλού κι επίσημου υποδήματος, βάφτισης και άλλων περιστάσεων αλλά φροντίζουμε ακόμα και για το βάδισμα μέσα στο σπίτι, με αποκλειστικά προϊόντα που διαθέτουν τις ίδιες προδιαγραφές με τα υποδήματα.

Έχετε κάποια ιδιαίτερη προσφορά;

καθ΄ολη την διάρκεια του έτους θα βρείτε προσφορές που φτάνουν με έκπτωση έως και 50% . Επίσης παρέχονται και ειδικές εκπτώσεις σε πολύτεκνους - τρίτεκτους και ανέργους με την επίδειξη της κάρτας τους ( εκτός περιόδου εκπτώσεων και προσφορών.)

 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency