Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
07/10/2014

Νέο κατάστημα Λασκαράτος!

Μόλις χθές άνοιξε ένα νέο κατάστημα στην πόλη του Αργοστολίου. Πρόκειται για το "Λασκαράτος Ταπετσαρίες- Υφάσματα" σε ένα νέο- άνετο χώρο, στην οδό Σιτεμπόρων. Εμείς δεν χάσαμε την ευκαιρία και το επισκεφθήκαμε για να δούμε την μεγάλη ποικιλία στα είδη που εμπορεύεται. Μας υποδέχθηκε η κ. Ιουλία σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και μπορούμε να πούμε ότι όσα είδαμε μας ενθουσίασαν. Ας δούμε όσα μας είπε.

 - Νέο κατάστημα, αλλά κουβαλάει την εμπειρία ενός ακόμα καταστήματος στο Αργοστόλι, αλλά και αρκετά χρόνια στα Φαρακλάτα. Πείτε μας για αυτό.

  Οι προηγούμενες μας προσπάθειες πήγαν αρκετά καλά. Υπήρξε μια άνοδος. Με εμπειρία πάνω από 10 χρόνια, βλέποντας ταυτόχρονα και την στήριξη του κόσμου, πήραμε την απόφαση να κάνουμε ένα μεγαλύτερο βήμα.

- Νέος χώρος, νέο ξεκίνημα. Μιλήστε μας για το νέο εγχείρημα.

  Είμαστε χαρούμενοι για αυτό το νέο ξεκίνημα. Ψάχναμε καιρό για τον ιδανικό χώρο. Το κατάστημα μας στεγάζεται πλέον στο Αργοστόλι στην διασταύρωση Σιτεμπόρων και Αντρέα Μεταξά (γωνία). Είναι μια ωραία τοποθεσία και   ο χώρος αρκετά άνετος ώστε ο κόσμος να μπορεί να δει την ποικιλία των προϊόντων μας με ευκολία.

- Τι μπορεί να βρει κάποιος στο κατάστημα σας;

 Στο νέο κατάστημα Λασκαράτος μπορείτε να επιλέξετε από αμέτρητες ταπετσαρίες και υφάσματα επωνύμων οίκων που σας περιμένουν για να δημιουργήσετε ή να ανανεώσετε το δικό σας χώρο! Εδώ, θα βρείτε πρακτικές λύσεις  για κάθε ταπετσαρία του σπιτιού, του αυτοκινήτου ή του σκάφους σας. Ακόμα, μπορείτε να βρείτε λευκά είδη, συστήματα σκίασης, χαλιά anatolia, κουρτίνες, κουρτινόξυλα κ.α.

- Ποιές υπηρεσίες παρέχετε στον πελάτη σας;

 Αρχικά, εμπορευόμαστε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Πηγαίνουμε οι ίδιοι στον χώρο του πελάτη, τον συμβουλεύουμε και επιδιώκουμε να τον εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε ανάγκη του (π.χ παίρνουμε μέτρα για κουρτίνες, για  καλύματα καναπέ, μοκέτες κ.ο.κ). Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό που κάνουμε.  Επισκευάζουμε και ανανεώνουμε οτιδήποτε σχετικό με τα παραπάνω.

- Μέσα στην κρίση, πολλοί θα αναρωτηθούν για τις τιμές και την ποιότητα για όλα αυτά τα υπέροχα που βλέπουμε. Τι έχετε να μας πείτε για αυτό;

 Η ποιότητα μας είναι σταθερά υψηλή. Στόχος μας είναι να την κρατάμε στα σωστά επίπεδα. Αυτό που προσπαθούμε να βελτιώσουμε είναι η τιμή, ώστε να είναι προσιτή στις ανάγκες του κάθε καταναλωτή. Είμαστε στη διάθεση  σας να συζητήσουμε από κοντά όποια ανάγκη έχετε και μαζί να βρούμε την λύση που σας ταιριάζει.

- Για ποιό λόγο θα προτρέπατε κάποιον πελάτη να επισκεφθεί το κατάστημα σας;

 Υπάρχει μια ικανοποιητική ποικιλία προϊόντων στο νέο μας κατάστημα και προσπαθούμε να εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και γρηγορότερα τον κάθε πελάτη ξεχωριστά!

 

Μετά από όλα αυτά σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το επισκεφθείτε. Για όσους το επιθυμούν θα το βρουν στην διασταύρωση των οδών Σιτεμπόρων και Μεταξά. Καλές δουλείες!

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency