Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
25/09/2014

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Κουμαριώτης στο kefalonitis

Βρεθήκαμε με τον κ. Δημήτρη Κουμαριώτη , πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ (Αθλητική Ένωση Κεφαλονιάς), ο οποίος μας έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

 

Συνέντευξη στη Βασιλική Δελίδου

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για την καινούρια χρονιά;

Οι στόχοι της ομάδας είναι οι ίδιοι με τα τελευταία χρόνια, κι αυτό δεν είναι άλλο από τον πρωταθλητισμό. Αυτό πιστεύω φαίνεται από τη δουλειά που γίνεται εντός κι εκτός γηπέδου αλλά παράλληλα ένας σημαντικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε και τμήματα ακαδημιών.

Πόσο πιστεύετε ότι μπορεί να επηρεαστεί η ομάδα από την αλλαγή προπονητή;

Δεν νομίζω να επηρεαστεί η ομάδα. Ο Σπύρος Παπαδάτος έχει δικό του τρόπο δουλειάς και πολύ πετυχημένο όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι κι αυτό αποδείχθηκε στο γήπεδο. Ωστόσο, πολλοί παίχτες από το περσινό ροστερ αποτελούν παρελθόν από την ομάδα καθώς έχουν έρθει πολλοί νέοι κι ο νέος προπονητής ,ο κ. Τόγιας είναι πολύ έμπειρος. Οπότε έχουμε μια νέα ομάδα, ένα νέο προπονητή αλλά η φιλοσοφία της ομάδας παραμένει η ίδια. 

Ποιες ομάδες θεωρείτε πως θα πρωταγωνιστήσουν φέτος;

Οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν την φετινή χρονιά , λίγο ,πολύ, είναι οι ίδιες όπως κάθε χρόνο. Δυστυχώς δεν είχαμε δυνατό πρωτάθλημα όπως έλειπαν κι άλλα πολλά.

Τι είναι πιο δύσκολο, να φτάσεις στην κορυφή ή να διατηρηθείς εκεί;

Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά βέβαια αυτό που είναι ακόμη πιο δύσκολο και απαιτεί περισσότερο κόπο και δουλειά είναι να διατηρηθείς εκεί. Πιστεύω ότι αυτό το έχουμε καταφέρει! Φτάσαμε στην κορυφή ,τα τελευταία δύο χρόνια δώσαμε και τα παιχνίδια μπαράζ , χωρίς επιτυχία, αλλά είμαστε εδώ για να διατηρηθούμε κι όταν μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε το άλμα.

Μια δήλωση για το νέο πρωτάθλημα.

Το νέο πρωτάθλημα πιστεύω να είναι καλύτερο απο το περσινό κι αυτό θα βοηθήσει το γεγονός πως θα ξεκινήσει με 12 ομάδες οπότε, θα υπάρχουν περισσότεροι αγώνες και θέλω να μείνω μόνο σε αυτό και να μην επεκταθώ στο θέμα του επιπέδου γιατί θα πειραχτούν πολλοί άρχοντες του ποδοσφαίρου.

Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και μακάρι να παρακολουθήσουμε ωραία παιχνίδια καθώς και να αρχίσουν να λύνονται τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τοπικό ποδόσφαιρο.

Ευχαριστούμε τον κ. Νίκο Κορσιάνο για τις φωτογραφίες του, που αναδημοσιεύσαμε.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency