Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
01/09/2014

Goodbye summer!!!

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,
ακόμα ένα καλοκαίρι ολοκληρώθηκε και επίσημα, ημερολογιακά, καθώς σήμερα υποδεχόμαστε επίσημα το φθινόπωρο. 1η Σεπτεμβρίου σήμερα και ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουμε σιγά σιγά τους καλοκαιρινούς ρυθμούς...

 

Οι περισσότεροι επισκέπτες βρίσκονται ήδη στο δρόμο της επιστροφής, το ίδιο και οι Κεφαλονίτες φοιτητές που επιστρέφουν στις σχολές τους, ενώ ήδη αρκετά παιδιά που πέτυχαν στα τμήματα της Κεφαλονιάς βρίσκονται στον τόπο μας για να οργανώσουν την νέα τους ζωή.

Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν γεμάτο όμορφες στιγμές, αναμνήσεις που θα μείνουν και ελπίζουμε να το περάσατε όσο γίνεται καλύτερα. Ολόκληρη η ομάδα του kefalonitis για ακόμα μια φορά προσπάθησε να καλύψει κάθε εκδήλωση και δραστηριότητα και πιστεύουμε ότι το κάναμε όσο καλύτερα μπορούσαμε.

Πλέον, σιγά σιγά μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς, με την καθημερινή αρθρογραφία και θεματολογία, ενώ και φέτος θα προσπαθήσουμε να βρισκόμαστε όσο γίνεται πιο κοντά σας τόσο στο αθλητικό κομμάτι, όσο και σε αυτό της νυχτερινής διασκέδασης.

Μέχρι την άλλη Δευτέρα...

στο επανιδειν!!!

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency