Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
28/07/2014

Ενθουσίασε η εκδήλωση της Παρασκευής

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,
την Παρασκευή το βράδυ έγινε η κεντρική καλοκαιρινή εκδήλωση του KEFALONITIS στην πλατεία Καμπάνας. Μια όμορφη εκδήλωση που ξεκίνησε παραδοσιακά, με χορούς και καντάδες, και κατέληξε στο σήμερα, με μοντέρνο χορό και μουσικές επιλογές από Dj's. Μέσα από αυτό εδώ το χώρο ολόκληρη η ομάδα του kefalonitis αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες σε αυτήν. Το Λύκειο των Ελληνίδων (εφηβικό τμήμα), τον ΑΟ Φωκάτων, τους αδερφούς Καραβιώτη (& φυσικά μαζί τους το Γρηγόρη Βλαχούλη), την σχολή χορού της Ελισάβετ Λιβιεράτου, τους 2 Dj's Σπύρο Αδιλήνη και Αχιλλέα Θωμάτο. Αλλά και πλήθος άλλων συμμετοχών και εθελοντών, που βοήθησαν στην υλοποίηση και την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. Επίσης, όλους τους χορηγούς μας, αλλά και ιδιαίτερα τους οινοπαραγωγούς Συνεταιρισμός Παραγωγών Ρομπόλας Κεφαλληνίας, κτήμα Φοίβος, κτήμα Χαριτάτος, Gentilini Wines, Sklavos Wines, για την μεγάλη τους προσφορά σε κρασί για κέρασμα!

 

Τι να πρωτοαναφέρουμε. Φυσικά, το Λύκειο των Ελληνίδων και ο ΑΟ Φωκάτων, υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για τα εφηβικά τους τμήματα, χόρεψαν με ιδιαίτερο πάθος χορούς από την τοπική μας παράδοση και όχι μόνο, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους, αλλά και αποδεικνύοντας ότι υπάρχει μέλλον και αξιόλογη συνέχεια σε αυτό τον τόπο. Οι αδερφοί Καραβιώτη μας ταξίδεψαν, αλλά και έβαλαν μια ιδιαίτερα ρομαντική νότα σε αυτή την εκδήλωση με την υπέροχη καντάδα – δρώμενο και επιβραβεύτηκαν με έναν κουβά... με λουλούδια, από τον “πατέρα” της μικρής στην οποία τραγούδησαν!

Η σχολή χορού της Ελισάβετ Λιβιεράτου από το Ληξούρι ξεσήκωσε με το μοντέρνο χορό και την εξαιρετική παρουσία των κοριτσιών της. Και φυσικά οι 2 Dj's μας κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια που απέδειξε ότι με σωστή συνεργασία κάτι πολύ όμορφο μπορεί να βγει, και μάλιστα γρήγορα, καθώς σχεδόν τα πάντα κανονίστηκαν μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Επίσης, ευχαριστούμε την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. για την στήριξή της, αλλά και όλα τα μέσα ενημέρωσης που παρευρέθηκαν εκεί για να αποθανατίσουν όσα έγιναν, στηρίζοντας και επιβραβεύοντας με τα καλά τους λόγια την συνεργασία του KEFALONITIS με όλους αυτούς τους συλλόγους και ανθρώπους, ώστε να υλοποιηθεί από κοινού αυτή η εκδήλωση.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν, δίνοντας και αυτοί ζωή με τη σειρά τους στην πλατεία Καμπάνας και τους υποσχόμαστε ακόμα πιο ενεργές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες για το μέλλον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Διαβάστε σήμερα Τετάρτη στο kefalonitis.com! Goodbye summer!!! »

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency