Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
13/11/2004

Κακοκαιρία πλήττει το νησί από το Σάββατο

Μεγάλη κακοκαιρία πλήττει το νησί από το πρωινό του Σαββάτου, με αυξανόμενη ένταση. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σηματοδοτούν κάπως απότομα την έναρξη του χειμώνα, εκδηλώνονται με ισχυρούς ανέμους και έντονους θαλάσσιους κυματισμούς. Τα 8 με 9 μποφόρ της πρώτης μέρας της κακοκαιρίας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο, ενώ η θαλάσσια επικοινωνία με της υπόλοιπη Ελλάδα έχει ήδη διακοπεί.

Η στάθμη της θάλασσας στην παραλία του Αργοστολίου έχει φτάσει ήδη στο επίπεδο του πεζοδρομίου, ενώ τα κύματα σκάνε με αρκετά μεγάλη ορμή και καθιστούν απαγορευτική την διέλευση περαστικών από την παραλία. Ο έντονος άνεμος σε ανοικτό χώρο καθιστά δύσκολο ακόμα και το διάβα. Η βροχή που αναμένεται από στιγμή σε στιγμή προσδοκάται ότι θα αποτελέσει το ξέσπασμα των φαινομένων, ενώ στις παραλίες Πλατύ και Μακρύ γιαλού το κύμα έφτασε τα αρκετά μέτρα και κάλυψε σχεδόν ολόκληρη την παραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμεναρχείο, υπάρχει απαγορευτικό για το δρομολόγιο του Πόρου, πιθανότατα μέχρι την Δευτέρα, για βεβαιότητα όμως όσοι επείγονται να ταξιδεύσουν καλό είναι να επικοινωνήσουν με το λιμεναρχείο. Το δρομολόγιο της Σάμης σήμερα Σάββατο δεν έγινε και ακόμα και το αυριανό θεωρείται αμφίβολο.

Για περισσότερα νέα για την κακοκαιρία θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency