Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
13/11/2004

Ανέλαβε η νέα Διοικηση του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ

Μετά από την αρ.18-6/16-10-2004 απόφαση του Δ.Σ. του Πε.ΣΥΠ. Ιονίων Νήσων που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 269/4-11-2004, παραδώσαμε στην νέα Επιτροπή Διοίκησης του ΚΕ.Κ.Υ.Κ.Α.Μ.Ε.Α. Νομού Κεφαλονιάς-Ιθάκης την σκυτάλη της συνέχισης της πορείας της λειτουργίας ενός καταπληκτικού κτιρίου, ενός σύγχρονου Κέντρου μέσα στο οποίο λειτουργεί ένας σημαντικός Κοινωνικός Φορέας Υποστήριξης, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης των ατόμων με αναπηρία στο Νομό μας.
Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Τοπική Εκκλησία , όλους τους Δημάρχους και τον Κοινοτάρχη του Νομού μας, τους ανώνυμους συμπολίτες μας για την υλική προσφορά τους που απλόχερα μας πρόσφεραν στο ξεκίνημα λειτουργίας του Κέντρου.
Να ευχαριστήσουμε τα τοπικά Μ.Μ.Ε. που μας βοήθησαν στην προσπάθεια μας να ενημερώσουμε τον λαό του Νομού μας για το Κέντρο και τις παρεχόμενες δωρεάν επιστημονικές υπηρεσίες του, έστω και αν ορισμένοι μας πίκραιναν με ης «υπερβολές» τους.
Ως πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Κ.Ε.Κ.Υ.Κ-Α.Μ.Ε.Α. θέλω να ευχαριστήσω τα τακτικά και τα αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Διοίκησης για την άψογη συνεργασία μας που είχε ως αποτέλεσμα την εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου.
Να ευχαριστήσω θερμά και με πολύ σεβασμό και εκτίμηση τα μέλη της Επιστημονικής ομάδας του Κέντρου μας για την αγάπη τους, τον σεβασμό τους και τις άριστες επιστημονικές τους υπηρεσίες προς τα ΑμεΑ και τις οικογένειες τους.

Να ευχαριστήσουμε το Διοικητικό Υπάλληλο του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου κ. Σπύρο Φαρακλό που επί 20 μήνες μας εξυπηρέτησε στον οικονομικό τομέα της λειτουργίας του Κέντρου αφιλοκερδώς.
Να ευχαριστήσουμε τους Συλλόγους των οικογενειών με ΑμεΑ για την αρκετά καλή συνεργασία τους και να τους ευχηθούμε κουράγιο και δύναμη στην προσπάθεια τους για καλύτερες μέρες των προσφιλών τους προσώπων και γενικότερα των ΑμεΑ στο Νομό μας.
Τέλος να ευχηθούμε στους αντικαταστάτες μας Υγεία για να συνεχίσουν, με τις δικές τους βέβαια συντεταγμένες, ώστε η νέα πορεία αυτυύ του Κέντρου να είναι γαλήνια, ανθρώπινη και αποδοτική.
Καλή σας επιτυχία.

Για την Επιτροπή Διοίκησης
Αγγελος Μπενετάτος.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency