Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
14/07/2014

Καλοκαιρινών εκδηλώσεων συνέχεια...

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,
ακόμα μια καλοκαιρινή εβδομάδα ξεκινά, αμέσως μετά την πανέμορφη Πανσέληνο του Ιουλίου. Τις τελευταίες ημέρες ζήσαμε πολλές όμορφες στιγμές. Δυνατά πανηγύρια γεμάτα κέφι και συμμετοχή, νέα όμορφα μαγαζιά και γενικά στιγμές που θα μας μείνουν για καιρό χαραγμένα στη μνήμη μας.

 

Ήδη ετοιμαζόμαστε να εμπλουτίσουμε αυτές τις όμορφες εμπειρίες με πολύ χορό, από το summer dance week στο Ληξούρι, με πολλά σεμινάρια χορού, μεγάλα ονόματα, beach parties... Φυσικά και το kefalonitis θα είναι εκεί, όπως και σε κάθε άλλη εκδήλωση ακολουθεί αυτές τις ημέρες!!!

Έφτασε η ώρα όμως να σας προετοιμάσουμε για το τι ετοιμάζουμε για τις 25 Ιουλίου. Και αυτό στοχεύουμε να είναι το μεγάλο πάρτι του kefalonitis, μια εκδήλωση νεολαίας, δραστηριοτήτων και εκπλήξεων. Με συμμετοχές που επιβεβαιώνονται καθημερινά!!! Κάτι τελείως διαφορετικό, που έχει στόχο να σας βγάλει όλους στο δρόμο, με ένα μοναδικό σε έκταση πάρτι, στο κέντρο της πόλης.

Μέχρι την άλλη εβδομάδα, λοιπόν, όπου και θα σας έχουμε περισσότερα, να περνάτε όμορφα και έντονα!

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency