Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
08/07/2014

Και ανεβάζουμε... καλοκαιρινούς ρυθμούς!!!

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,
μια ακόμα εβδομάδα ολοκληρώθηκε και βρισκόμαστε ήδη λίγο πριν τα μέσα καλοκαιριού. Με την θερμοκρασία να ανεβαίνει και τις εκδηλώσεις να γίνονται ακόμα πιο πυκνές, ανεβάζοντας παράλληλα τους ρυθμούς για όλους.

 

Επιτέλους, το νησί σιγά σιγά γεμίζει, με την ελπίδα ότι μέχρι το τέλος του μήνα να θυμηθούμε καλύτερες εποχές, σε μια Κεφαλονιά που το χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, για ψυχολογικούς και όχι μόνο λόγους.

Την Κυριακή έχει Πανσέληνο, με ότι συνεπάγεται αυτό... Αναμνήσεις από ρομαντικές βόλτες, σε παραλίες, στα στενά σοκάκια, σε πολυκοσμικά, αλλά και πιο απόμερα μέρη... Αρκετές όμορφες στιγμές που περιμένουμε πως και πως για να ξαναζήσουμε, με το έναυσμα της ημέρας αυτής, που αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές της εποχής. Οι εκδηλώσεις τις Πανσελήνου δεν έχουν ανακοινωθεί, όμως πάντα είναι ιδιαίτερες και μας μπάζουν σε ένα όμορφο κλίμα αισιοδοξίας, αλλά και ξεγνοιασιάς.

Παράλληλα, επειδή και η εποχή το επιβάλλει, ετοιμαζόμαστε για το SUMMER DANCE WEEK, μια όμορφη εκδήλωση με το χορό στο επίκεντρο, όπου φιλοδοξεί να φέρει το Ληξούρι και την Κεφαλονιά στο προσκήνιο.

Ενώ, αρκετά γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου πρόκειται να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες ότι θα επισκεφθούν το νησί μας, με πρώτο αυτή την εβδομάδα τους NIGMA στο αγαπημένο MOCCA cafe bar.

Το καλύτερο όμως σας φυλάμε για το τέλος. Μια εκδήλωση έκπληξη που ετοιμάζουμε για εσάς τις επόμενες μέρες και που λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μέχρι την επόμενη διαδικτυακή μας συνάντησή...

στο επανιδείν

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency