Χθες ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ γενικής γυμναστικής που για ακόμα μια χρονιά εντυπωσίασε και έφερε νιάτα και κέφι στο νησί. Μαζί με πολύ αξιόλογες εμφανίσεις που έκοψαν την ανάσα και κέρδισαν το χειροκρότημα. Το φεστιβάλ ξεκίνησε σε πολύ έντονο συγκυνησιακό κλίμα, κατάφερε όμως να προσφέρει χαρά στους συμμετέχοντες που ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο χρόνο. Μαζί και η ομάδα του kefalonitis που έκανε ότι καλύτερο για να σας μεταφέρει κάθε στιγμή της μεγάλης αυτής διοργάνωσης.
Και οι εκδηλώσεις για αυτή την εβδομάδα συνεχίζονται. Ανάμεσά τους να ξεχωρήσουμε τον ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ που θα μας μεταφέρει σε ένα μιούζικαν από παραμύθι στο Ληξούρι η σχολή χορού της Ελισάβετ Λιβιεράτου την Τετάρτη, αλλά και την ετήσια εμφάνιση της σχολής χορού Art & style DanceStudio στο “μπαστούνι την Κυριακή.
Και φυσικά τον αγώνα δρόμου στα Φωκάτα για τους φαν του είδους, σε έναν χώρο που τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει αρκετούς φανατικούς, κυρίως λόγω της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται από τους ανθρώπους του συλλόγου.
Για τους fan του είδους, στο κέντρο Ιόνιου Πολιτισμού ο Φοίβος Μποζάς και η Λουίζα Παπαντωνάτου την Τετάρτη το βράδυ έχουν σκοπό να μας ταξιδέψουν σε μια βραδιά γεμάτη jazz και όχι μόνο.
Με όλα αυτά ήδη η επόμενη εβδομάδα φαντάζει πλήρης και σίγουρα πιο κοντά στις ζωντανές και γεμάτες δραστηριότητες εβδομάδες του καλοκαιριού.
Μέχρι τότε... να περνάτε καλά και όσο πιο δραστήρια μπορείτε!!!