Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
13/11/2004

Η Annette Σταματελάτου στο "Fame story in concert"

H συμπατριώτισσά μας Ανέττα Σταματελάτου (Annette Artani) θα συμμετέχει την Κυριακή 14/11 στο "Fame Story in consert", αφού επελέγη από την κριτική επιτροπή να συμμετέχει στο παιχνίδι.
Η Αννέτα Σταματελάτου σε ηλικία 16 ετών κερδίζει υποτροφία της ΒΜG για το τραγούδι που έγραψε με τίτλο "SUMMER DAYS". Δυστυχώς το αμερικάνικο Billboard "έθαψε" το κομμάτι.Εκείνη όμως αν και απογοητεύτηκε δεν σταμάτησε, καθώς το όνειρό της την ήθελε πάνω στη σκηνή, να ερμηνεύει μπροστά σε ακροατήριο.
Στο σχολείο δεν υπήρχε εκδήλωση που να μην πρωτοστατεί. Λάβαινε μέρος και σε πολλούς διαγωνισμούς ταλέντων. Μάλιστα μπήκε στον τελικό για τον διαγωνισμό "America’s favorite teenager".
Έχοντας στο ενεργητικό της σπουδές υποκριτικής έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά στην Νέα Υόρκη "Law and Order".
Συνεργάστηκε με την Britney Spears στην περιοδεία της "Dream within a Dream" κάνοντας φωνητικά. Μαζί έγραψαν μερικές μελωδίες. Μια μπαλάντα και το single "Everytime" που εμπεριέχεται στον τελευταίο δίσκο της Britney με τίτλο "Ιn The Zone". Τώρα ανοίγει τα δικά της φτερά στην μουσική.
Γεννημένη στη Νέα Υόρκη από γονείς Κεφαλλονίτες η Αννέτα Σταματελάτου ή Annette Artani όπως θέλει να την αποκαλούν στον καλλιτεχνικό χώρο, με πρότυπα και ακούσματα όπως η Etta James, Aretha Franklin, Ella Fitzerald, Madonna, Withtney Houston, Mariah Carey, Μαρία Κάλλας, Νανά Μούσχουρη και Μαρινέλλα, δηλώνει πιστή στις ελληνικές ρίζες της. Αυτό φαίνεται στα τραγούδια της καθώς "κεντάει" μελωδίες και ήχους από το μπουζούκι με ροκ, ποπ και μπλουζ ρυθμούς. Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν ακολουθεί το ρεύμα της εποχής. Συνθέτει απ΄την ψυχή της, ενώ η φωνή της σφραγίζει τα τραγούδια με τρόπο μοναδικό. Πιστεύει ότι ο κόσμος θα αγαπήσει τα τραγούδια και την μουσική της στα οποία ο καθένας ανακαλύπτει τις δικές του ευαισθησίες.
Πηγή: www.kefalonia.net.gr

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency