Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
24/06/2014

Και τώρα εκδηλώσεις...

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,

μια καλοκαιρινή εβδομάδα ξεκινά, μετά από μια μικρή απουσία λόγω της αναγκαίας αναβάθμισης στον server που είχαμε. Η αυξημένη επισκεψιμότητα και ο όγκος δεδομένων μας ανάγκασε να μεταφερθούμε σε μεγαλύτερο και ταχύτερο server, ήδη μέσα σε 6 μήνες από την ανανεωμένη μορφή της ιστοσελίδας. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και στήριξή σας και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

 

Το διάστημα αυτό συνεχίσαμε να αναρτούμε επιλεγμένες ειδήσεις στο facebook page kefalonitis, αλλά και να καλύπτουμε κάθε σημαντικό event.

Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα πλούσια σε εκδηλώσεις, με σημαντικότερη όλων φυσικά το φεστιβάλ γενικής γυμναστικής που κάθε χρόνο φέρνει στο νησί μας νιάτα και χαμόγελα από ολόκληρο τον κόσμο. Φέτος, η ιδιαιτερότητα είναι ότι το φεστιβάλ μετονομάστηκε στην μνήμη της αδικοχαμένης Ολυμπιονίκης μας Άννας Πολλάτου και σίγουρα το κλίμα θα είναι πιο έντονα φορτισμένο συγκοινησιακά.

Ολόκληρη η ομάδα βρίσκεται ήδη στο πόδι, προκειμένου να σας μεταδόσουμε φωτογραφικά, αλλά και με βίντεο ολόκληρο το φεστιβάλ σε Αργοστόλι, Ληξούρι και Κουρκουμελάτα, ενώ την Κυριακή θα γίνει ζωντανά η μετάδοσή του μέσω διαδικτύου.

Παράλληλα, οι εκδηλώσεις συνεχίζονται, ενώ ήδη οι πολιτιστικοί σύλλογοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην εορτή του Άη Γιάννη του Λαμπαδάρη, τιμώντας τον με φωτιές και με χορούς, σε πολύ ιδιαίτερα πανυγήρια σε ολόκληρο το νησί.

Με αυτά και με όσα αυτές τις μέρες ανακοινώνονται, σκοπεύουμε να σας κρατήσουμε συντροφιά, όσο πιο άμεσα γίνεται.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency