Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
01/06/2014

Καλό καλοκαίρι!!!

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,

και επιτέλους καλοκαίρι... Δυναμικά έκανε την εμφάνισή του το καλοκαίρι, με μια ηλιόλουστη ημέρα να το υποδέχεται, χθες 1η Ιουνίου!!! Ο κόσμος φυσικά γέμισε τις παραλίες, αν και αρκετοί δεν έχουμε μπει στο κλίμα και μας έπιασε κάπως απροετοίμαστους...

 

Έτσι για την δυναμική υποδοχή του καλοκαιριού, εκτός από την ζεστή ατμόσφαιρα, 3 κρουαζιερόπλοια για πρώτη φορά φέτος στον λιμενοβραχίονα του Αργοστολίου, κάνουν την εμφάνισή τους, φέρνοντας περισσότερα από 5.500 άτομα στο νησί. Ένα ιδανικό ξεκίνημα που μας δίνει το παράδειγμα για το πως θα μπορούσαμε να ζωντανέψουμε τον τόπο μας, με σωστή οργάνωση για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Με την αλλαγή της εποχής το νησί ολοένα γεμίζει κόσμο και χαρούμενες νεανικές ζωνές ακούγονται στους δρόμους όλο και περισσότερο. Πραγματικά απολαύσαμε αυτό το Σαββατοκύριακο και αισθανθήκαμε ότι σιγά σιγά ζούμε καλοκαίρι. Αυτό που η νεολαία του τόπου δίνει δυναμικά το παρόν και μετατρέπει την ήρεμη ζωή του νησιού σε μια Κεφαλονιά που σφίζει από ζωή.

Μην ξεχνάμε ότι σε λίγες ημέρες ολοκληρώνονται οι Πανελλήνιες, αλλά και οι σχολικές εξετάσεις, ενώ δεν είναι μακρινές εκδηλώσεις όπως το φεστιβάλ της γενικής γυμναστικής, που φέρνει χιλιάδες άτομα στο νησί μας.

Με όλα αυτά, αλλά και με όσα όμορφα τις επόμενες ημέρες έρχονται, σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!!!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μετεκλογική εβδομάδα... Καλοκαίρι. Ξεκινάμε... »

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency