Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
28/05/2014

Μετεκλογική εβδομάδα...

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,

μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση ολοκληρώθηκε, αυτή που ανέδειξε τους τοπικούς πολιτιούς άρχοντες του νησιού και της περιφέρειας για τα επόμενα 5 χρόνια. Αυτούς που θα διαχειριστούν τις τύχες του τόπου μας και θα μας εκπροσωπήσουν στην λήψη των αποφάσεων.

 

Η εκλογική μάχη ήταν αμφίρροπη, ειδικά στις δημοτικές εκλογές, ολοκληρώθηκε όμως σε ένα κλίμα κατά γενική ομολογία καλύτερο από άλλες χρονιές. Εμείς δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε και επίσημα τον νεο δήμαρχο Κεφαλονιάς κο Αλέξανδρο Παρίση (επανεκλογή) με το συνδυασμό του ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και με το νεο Δ.Σ. που εξελέγη. Αλλά και φυσικά τον νεο Περιφερειάρχη, συμπατριώτη μας κο Θεόδωρο Γαλιατσάτο, τον αντιπεριφερειάρχη κο Δρακουλόγκωνα και τον συνδιασμό ΑΝΑΣΑ, με τους νεοεκλεγέντες Περιφερειακούς συμβούλους.

Είναι μια πολύ σημαντική 5ετία για τον τόπο και ευχόμαστε μέσα από τη συνεργασία να αξιοποίήσουν το μέγιστο των ικανοτήτων τους για το καλό του τόπου.

Κατά τα υπόλοιπα, μπαίνουμε ταχύτατα στο καλοκαίρι, με την ζέστη να γίνεται ήδη πολλές φορές ανυπόφορη. Και φυσικά, οι ζεστές μέρες είναι μπροστά μας...

Κλείνοντας, δεν μένει παρά να ευχηθούμε στα παιδιά του τόπου μας που δίνουν Πανελλήνιες ξεκινώντας από σήμερα, κάθε επιτυχία. Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι παρά ένα βήμα στην ζωή τους, είναι όμως μια μάχη που αξίζει να αγωνιστούν και την κερδίσουν...

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency