Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
12/11/2004

Συναντήσεις του βουλευτή στην Αμερική

Σε μια σειρά επαφών και συναντήσεων με στελέχη της Ελληνικής Ομογένειας του Καναδά και των Η.Π.Α., φορείς και συνεντεύξεις στα τοπικά Μ.Μ.Ε. προχώρησε στο διάστημα αυτό ο Βουλευτής του Νομού κ. Πέτρος Π. Αλιβιζάτος.
Συγκεκριμένα :
-Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2004 συναντήθηκε με συμπατριώτες Κεφαλλονίτες και Θιακούς στα γραφεία της Κεφαλλονίτικης Αδελφότητας Καναδά «ΑΙΝΟΣ» στο Μόντρεαλ Καναδά. Κατά τη συνάντηση απάντησε σε ερωτήσεις που του απηύθυναν.-Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2004 παρακολούθησε τις εργασίες του 6ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Κεφαλλονιακών και Θειακών Σωματείων «ΟΔΥΣΣΕΥΣ».
-Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2004 παραβρέθηκε στην ετήσια Χοροεσπερίδα της Αδελφότητας «ΑΙΝΟΣ» Μόντρεαλ Καναδά, κατά την οποία απηύθυνε ομιλία στους παρευρισκομένους Ομογενείς.
-Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2004 επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Αδελφότητας «ΑΙΝΟΣ» κ. Απ. Αγγούρια, την Ελληνική Κοινότητα Μόντρεαλ. Κατά την συνάντηση συζήτησε με τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Κοινότητας ομογενειακά θέματα.
-Την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2004 επισκέφθηκε τα Ελληνικά Σχολεία της Κοινότητας Μόντρεαλ.
-Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου και Τετάρτη 10 Νοεμβρίου συναντήθηκε στην Νέα Υόρκη με μέλη της Κεφαλληνιακής παροικίας.
-Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2004 έδωσε συνεντεύξεις τύπου στο Τηλεοπτικό Σταθμό NGTV (National Greek Television) και στην γνωστή εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ» Νέας Υόρκης.
-Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2004 παρακάθισε σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεφαλληνιακής Αδελφότητος «ΑΙΝΟΣ» Νέας Υόρκης. Κατά τη διάρκεια του δείπνου αντηλλάγησαν απόψεις για θέματα που αφορούν τους Κεφαλλονίτες Ομογενείς.
-Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2004 συναντήθηκε με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «ΚΕΦΑΛΟΣ».
-Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2004 θα παραστεί στην Ετήσια Χοροεσπερίδα της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας «ΑΙΝΟΣ» Ν. Υόρκης, κατά την διάρκεια της οποίας θα απευθυνθεί στους Κεφαλλονίτες και Θειακούς Ομογενείς.
-Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2004 θα παρακολουθήσει με το Δ.Σ. της Αδελφότητας «ΑΙΝΟΣ» Ν. Υόρκης την Θεία Λειτουργία στο Ιερό Ναό του Αγίου Γερασίμου στο Μανχάταν.
Ο Βουλευτής κ. Πέτρος Αλιβιζάτος επεσκέφθη το Μόντρεαλ του Καναδά προσκεκλημένος της Ομοσπονδίας «ΟΔΥΣΣΕΥΣ» και της Αδελφότητας «ΑΙΝΟΣ» Μόντρεαλ Καναδά και την Νέα Υόρκη προσκεκλημένος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας «ΑΙΝΟΣ» Νέας Υόρκης.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency