Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
15/05/2014

Ο Χρήστος Κουνάδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο kefalonitis.com.

Σήμερα Πέμπτη συνεχίζουμε το αφιέρωμά μας σε νέα παιδιά που είναι υποψήφια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.


Συνέντευξη στον Γιάννη Σγουρομάλλη

Κουνάδης Χρήστος (Ισχυρή Κεφαλονιά)

1)Σε ποια δημοτική ενότητα θα είσαι υποψήφιος και με ποιον συνδυασμό;

Θα είμαι υποψήφιος στην Δημοτική Ενότητα Αργοστολίου (Κεντρικό Ψηφοδέλτιο) με τον συνδυασμό της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ» και επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Αλέξανδρο Παρίση.

2)Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την τοπική αυτοδιοίκηση;

Πήρα την απόφαση διότι πρέπει η γενιά μας να πάρει τα πράγματα στα χέρια της. Πρέπει να σταματήσουμε να κρίνουμε «εκ του ασφαλούς» από τον καναπέ μας και να βγούμε στο πολιτκό προσκήνιο. Πρέπει πλέον να συμμετέχουμε και εμείς και να συναποφασίζουμε για το παρόν και το μέλλον μας.

3)Αν εκλεγείς ποιες κινήσεις θα ήθελες να κάνεις;

Εκείνο που πρωτίστως με ενδιαφέρει είναι να προσφέρω από όποια θέση μπορώ και μου ζητηθεί. Θέλω επίσης να μάθω δίπλα σε έμπειρους ανθρώπους , να εκπαιδευθώ, ώστε να μπορέσω και εγώ κάποια ζητήματα της γενιάς μου να τα φέρω στο προσκήνιο.

4)Γιατί πιστεύεις πως η νέα γενιά έχει γυρίσει την πλάτη στην πολιτική και στους θεσμούς γενικότερα;

Ζούμε την εποχή της απαξίωσης των πολιτικών και της πολιτικής. Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα και αυτό μπορεί να γίνει και από την δική μας συμμετοχή, δυστυχώς το μέλλον θα είναι δυσοίωνο.

5)Θα έλεγες πως η νέα γενιά είναι η γενιά του καναπέ ή απλά δεν βρίσκει κάτι που να την αντιπροσωπεύει για να στηρίξει;

Θα έλεγα το δεύτερο. Και ελπίζω, τώρα, που κάποιοι από εμάς βγαίνουν μπροστά, να μας ακολουθήσει και να μας στηρίξει στην προσπάθειά μας.

6)Πού πιστεύεις πως θα κριθούν οι εκλογές αυτές;

Πρώτον, στο κατά πόσο, θα μπορέσουμε εμείς οι νέοι υποψήφιοι να πείσουμε την νέα γενιά ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ να φέρουμε την φωνή της στο τραπέζι του συμβουλίου και δεύτερον στο κατά πόσο θα καταλάβουν οι Κεφαλονίτες ότι από όλους τους υποψηφίους Δημάρχους ο Παρίσης είναι ο ικανότερος και ο πλέον κατάλληλος να ηγηθεί της Κεφαλονιάς.

7)Κάτι άλλο που θα ήθελες να προσθέσεις εσύ.

Θέλω να καλέσω όλους τους νέους ανθρώπους, να αφήσουν στην άκρη την απογοήτευσή τους για τα πολιτικά πράγματα και να πάνε στην κάλπη και να ψηφίσουν μαζικά τους εκπροσώπους της νέας γενιάς. Και με την ευκαιρία που μου δίνετε θέλω να δώσω τον λόγο της τιμής μου ότι, αν μου δώσουν την ευκαιρία να καθίσω στο τραπέζι του δημοτικού συμβουλίου, δεν θα τους απογοητεύσω.

Εμείς να ευχηθούμε στον Χρήστο καλή επιτυχία.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency