Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
12/05/2014

Εβδομάδα εκλογών... και η μάχη συνεχίζεται!!!

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,

υποδεχόμαστε ακόμα μια εβδομάδα του Μαϊου, με τον καιρό ακόμα αναποφάσιστο, με τους πρώτους τολμηρούς όμως να επισκέπτονται τις παραλίες του νησιού και να απολαμβάνουν τις όμορφες θάλασσες, πριν αυτές γεμίσουν. Είναι ευκαιρία για ρακέτες, παιχνίδια στην άμμο, αλλά και χαλαρό μπάνιο, χωρίς ο ήλιος να γίνεται ενοχλητικός και υπερβολικά επικίνδυνος.

 

Λίγες ημέρες έμειναν για τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών. 6 υποψήφιοι στη μάχη για μια καλύτερη Κεφαλονιά... Τα επιτελεία στο κυνήγι του σταυρού και η ελπίδα για μια θέση στο δεύτερο γύρο και στο βάθος για την τελική επικράτηση, να πεθαίνει τελευταία!!!

Το kefalonitis θα βρεθεί με εικόνα και ήχο κοντά στις τελευταίες συγκεντρώσεις των υποψηφίων στο Αργοστόλι και θα σας μεταδόσει την Κυριακή όλες τις λεπτομέριες και τα νεότερα της εκλογικής μάχης. Φυσικά, χωρίς σχόλια και γνώμη, καθώς η ψήφος και η επιλογή των καταλληλότερων είναι ελεύθερη και συνειδητή επιλογή του κάθε έναν από εσάς. Αύριο, στο πνεύμα της εκλογικής αναμέτρησης, σας παρουσιάζουμε δηλώσεις από νέους ανθρώπους που ασχολούνται για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση, από όλους τους συνδυασμούς, σε μια τυχαία επιλογή που έγινε, φυσικά με εκπροσώπηση από όλους τους χώρους. Μην ξεχνάτε, παντού υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι, ας αποφασίσουμε να αναθέσουμε σε αυτούς την τύχη του τόπου μας!

Ολοκληρώνοντας, θυμίζουμε την χθεσινή όμορφη ημέρα, όπου εκατοντάδες τουρίστες βρέθηκαν με τα κρουαζιερόπλοια στο νησί μας, ελπίζοντας η μεγάλη πτώση των κρατήσεων λόγω του σεισμού να είναι μόνο μια παρωδική εικόνα και να μας δώσει την ευκαιρία να ανασχεδιάσουμε τις υποδομές και να επαναπροσδιοριστούμε, ώστε σαν νησί να κατακτήσουμε τη θέση που μας αρμόζει.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency