Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
05/05/2014

Μάιος, ένας σημαντικός μήνας

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,

ακόμα μια εβδομάδα ξεκινά. Μάιος πλέον και μπαίνουμε σε ένα μήνα που τα έχει όλα. Μετά την Πρωτομαγιά, ακολουθούν εκλογές, η επαίτειος της 21ης Μαϊου, ξανά εκλογές, περίοδος καθοριστική για τον τόπο μας και όχι μόνο.... Αλλά και εξετάσεις για τους μαθητές, για άλλους πιο καθοριστικές για τη ζωή τους και για άλλους λιγότερο.

 

Και στη συνέχεια, με μια ανάσα Καλοκαίρι!!! Για πολλούς στους τρελούς ρυθμούς μιας ολόκληρης χρονιάς σε 3 μήνες και για άλλους στην περίοδο σιέστας και ξεκούρασης, όπου πολύ λίγα σημαντικά πράγματα μπορούν να μας επηρεάσουν...

Για εμάς, ο νους πάει στις εκδηλώσεις, εκεί που κινείται η πραγματική ζωή του τόπου. Στα έθιμα και στις δραστηριότητες των ανθρώπων, μιας περιόδου που περιμένουμε πως και πως για να φέρει την λύτρωση της ψυχής και την ανανέωση της διάθεσης. Με χορούς, διοργάνώσεις και όπου γης δραστηριότητες. Μιας Κεφαλονιάς που γνωρίζει να ανταπεξέρχεται στα δύσκολα και να υποδέχεται και να καλοσωρίζει τον επισκέπτη, βάζοντας στο περιθώριο όλες τις δυσκολίες.

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις μέρες που έρχονται και ακολουθούμε κάθε δραστηριότητα με θρησκευτική ευλάβια, θέλοντας αυτή τη φορά να συμμετάσχουμε ενεργά σε όσα συμβαίνουν γύρω μας. Και γι' αυτό θα είμαστε εκεί έξω ανάμεσά σας!!!

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency