Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
28/04/2014

Στην τελική ευθεία των εκλογών...

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,

και μπαίνουμε στην τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών, με το νησί να καλείται να επιλέξει στις 18 & στις 25 Μαϊου τον δήμαρχο, το δημοτικό συμβούλιο και τα τοπικά συμβούλια που θα τον εκπροσωπήσει. Σε μια εκλογική αναμέτρηση απόλοιτα ανατρεπτική και χωρίς κανένας να μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το τι μπορούμε να περιμένουμε, τόσο στον πρώτο γύρο, όσο και για την τελική επιλογή. Μια επιλογή που σίγουρα όλοι θέλουμε να δούμε νεους ανθρώπους, όχι μόνο ηλικιακά, αλλά και άφθαρτους με διάθεση για κάτι διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθήσει. Όρεξη για δουλειά, σε συνδυασμό με την εμπειρία, ώστε να μπορέσει το νησί να εκμεταλλευτεί το ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και μακριά από τις αντιπαραθέσεις του παρελθόντος. Το τι θα δούμε τις επόμενες ημέρες, το περιμένουμε σίγουρα με ανυπομονησία...

Μπορεί όλοι να ασχολούνται με τις εκλογές, όμως τα προβλήματα παραμένουν και πρέπει να αποτελούν πεδίο συζήτησης, όχι για το ποιος δεν διαχειρίστηκε επαρκώς μια κατάσταση... αλλά για το πως θα επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένα από αυτά... το θέμα με το τμήμα δημοσίων σχέσεων που μετονομάστηκε σε επικοινωνίας και ψηφιακών μέσων και το οποίο περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα να πληροφορηθούμε αν θα βρίσκεται τελικά στο μηχανογραφικό.

Παράλληλα, με τα σχολικά κτήρια, που τα παιδιά στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού να αναγκάζονται να κάνουν μάθημα σε contairers, αλλά και με θέματα που αφορούν την αποκατάσταση των υποδομών να προχωρούν με απελπιστικά αργούς ρυθμούς.

Ας ελπίσουμε ότι αυτά τα θέματα δεν θα απασχολήσουν μόνο προεκλογικά τους υποψήφιους, αλλά θα αποτελέσουν από τα πρώτα που θα δωθεί έμφαση για επίλυση. Παράλληλα με τη δημιουργία ενός πιο ανθρώπινου κράτους, που να μην βασίζεται μόνο στην φιλοτιμία ορισμένων ελαχίστων υπαλλήλων να εξυπηρετήσουν τον πολίτη – δημότη, αλλά από την κεντρική προσπάθεια για να μπει ο δημότης ανεξαρτήτου πεπειθήσεων και γνωριμιών σε πρώτη πρωτεραιότητα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πάει το Πάσχα, πέρασε... Μάιος, ένας σημαντικός μήνας »

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency