Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
23/04/2014

Πάει το Πάσχα, πέρασε...

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,

πέρασε το Πάσχα, και παρά τα μικρά πισογειρίσματα του καιρού, πάμε ολοταχώς για καλοκαίρι!!!

Τις μέρες που προηγήθηκαν είδαμε και χαρήκαμε τον αρκετό κόσμο που γέμησε το νησί μας. Και που έδωσε σίγουρα μια αρκετά πιο χαρούμενη νότα στην καθημερινότητά μας. Και όλα αυτά λίγο πριν ξαναγεμίσει για τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, τις δυο τελευταίες Κυριακές του Μαϊου.

Δεν μπορούμε, παρά να αναφέρουμε ότι το κλίμα είναι έντονα προεκλογικό, με συζητήσεις να κυριαρχούν για την πιο αβέβαιη αναμέτρηση ίσως των τελευταίων δεκαετιών, με τουλάχιστον 4 συνδυασμούς να έχουν σημαντικές ελπίδες για τελική επικράτηση, αλλά και άλλους 2 να θέλουν να βρεθούν στον δεύτερο γύρο, ελπίζοντας για κάτι καλύτερο. Ζούμε περιόδους ισχυρών μεταγραφών, συνεργασιών, αλλά και νέων πλασαρισμάτων!!! Σε τι θα αποβεί για τον τόπο, θα το γνωρίζουμε σε αρκετούς μήνες...

Το διάστημα που πέρασε ζήσαμε αρκετές όμορφες εκδηλώσεις, επιτέλους βγήκαμε στους δρόμους, αλλά και αισθανθήκαμε μετά από χρόνια κοντά σε ένα ζωντανό και δυναμικό έθιμο, που με το πίσμα ορισμένων κατάφερε να αναβιώσει και να αναδειχθεί. Αυτό της στάμνας, που με χορούς από το Λύκειο των Ελληνίδων, μελωδίες από τη φιλαρμονική του Δήμου, αλλά και τους ξεσηκωτικούς αδερφούς Καραβιώτη κατάφερε να δώσει μια απίστευτη ζωντάνια και δυναμική στο πρωινό του Σαββάτου. Το χαρήκαμε όλοι και περιμένουμε την επόμενη ανάλογη εκδήλωση... Όλοι μαζί μπορούμε και αυτό ίσως πρέπει να επηρεάσει και όλους όσους ασχολούνται με τα υπόλοιπα σημαντικά θέματα των ημερών. Και αυτό το ζήσαμε σε κάθε μέρος ανά την Κεφαλονιά που οι συμπατριώτες μας συνεργάστηκαν για να γιορτάσουν και να τιμήσουν τα έθιμά μας.

Με όλα αυτά, εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην κλασσική μας ημέρα, τη Δευτέρα, γιατί παρασειρθήκαμε λιγάκι από τη ροή των ημερών...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καλό Πάσχα!!! Στην τελική ευθεία των εκλογών... »

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency