Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
14/04/2014

Καλό Πάσχα!!!

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,
και μπροστά μας Μεγάλη Εβδομάδα. Ήδη, μετά από έναν γεμάτο χειμώνα, με πολλά γεγονότα που δεν μας άφησαν να σταθούμε ούτε στιγμή, βρισκόμαστε στην επίσημη αρχή της καλοκαιρινής (τουριστικής) περιόδου. Που χωρίς ανάσα θα μας πάει όπως φαίνεται μέχρι τον Σεπτέμβρη!

 

Από πλευράς επικαιρότητας, η μια υποψηφιότητα σκάει μετά την άλλη και μοναδική αισιόδοξη νότα η συμμετοχή κάποιον νέων ανθρώπων στην εκλογική διαδικασία, που ελπίζουμε να έχουν το χώρο να αναπτύξουν τις ιδέες και τις δράσεις τους, πριν καταφέρει το σύστημα και τα συμφέροντα να του αφομοιώσουν. Από εκεί και πέρα, ο κεφαλονίτης σε σχεδόν ένα μήνα θα κληθεί να επιλέξει σε ποιον θα εμπιστευτεί την τύχη του δήμου για τα επόμενα 5 χρόνια.

Αισθητή ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η επιστροφή αρκετών Κεφαλονιτών και περιμένουμε πολλούς ακόμα, κάτι που ελπίζουμε να μην μας χαλάσουν οι προγραμματισμένες απεργίες των καραβιών για τις επόμενες ημέρες. Κλίμα Πασχαλινό, με την κατάνυξη των ημερών να μας παρασέρνει και να μας βάζει στο κλίμα. Από πλευράς καιρού δεν περιμένουμε τα καλύτερα, όμως, όπως και στο διαδίκτυο αναφέρεται... ένα Πάσχα έμεινε και φύγαμε για καλοκαίρι!!!

Από πλευράς μας πιστοί στο κομμάτι της παράδοσης, όπως άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κοντά σας όσο γίνεται περισσότερο τα έθιμα των ημερών, αλλά και κλίμα διασκέδασης, προκειμένου να πάρουμε όλοι το απαιτούμε οξυγόνο, με το κέφι της νεολαίας, αλλά και του τόπου μας που ζωντανεύει σιγά σιγά!

Καλό Πάσχα σε όλους!!!

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency