Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
06/04/2014

Μόλις μια εβδομάδα πριν το Πάσχα και ανεβάζουμε ρυθμούς...

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,

άλλη μια εβδομάδα ολοκληρώθηκε, με έντονη δραστηριότητα στον αθλητικό τομέα, αλλά και σε αυτό των εκδηλώσεων, που σιγά σιγά ξεκινούν, εν όψη του Πάσχα, αλλά και της καλοκαιρινής περιόδου.

 

Αυτή την εβδομάδα τελείωσαν και οι σχολικοί αγώνες, τους οποίους καλύψαμε όσο πιο αναλυτικά μέσα από την ιστοσελίδα. Το ενθαρρυντικό είναι ότι τα παιδιά βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στον αθλητισμό και σίγουρα αυτό είναι ένα από τα θετικότερα μηνύματα για την κοινωνία μας.

Ανάμεσα σε όσα είδαμε αυτή την εβδομάδα θα θέλαμε να ξεχωρίσουμε και την παρουσίαση του βιβλίου του φίλου και συνεργάτη Ηλία Τουμασάτου, ενώ πριν από λίγες ώρες παρευρεθήκαμε και σε μια όμορφη εκδήλωση morris dancing της αγγλικής κοινότητας!

Τα εμπορικά καταστήματα ετοιμάζονται για την σεζόν, ενώ οι βιτρίνες γέμισαν με νέες παραλαβές. Αλλά και δυο νέα καταστήματα βρίσκονται ήδη κοντά μας, αποδεικνύοντας ότι πάντα η επιχειρηματική δραστηριότητα τολμά... Βρεθήκαμε στα εγκαίνιά τους το Σάββατο απόγευμα και σας τα παρουσιάσαμε με αναλυτικό ρεπορτάζ!

Μέσα σε όλα αυτά διανύουμε πλέον την τελευταία εβδομάδα πριν από την Μεγάλη εβδομάδα, μέρες που παραδοσιακά το νησί μας ζωντανεύει. Και μαζί του και η διάθεση που ξεκινά κατανυκτικά και καταλήγει ως ξέσπασμα χαράς και ευκαιρία για διασκέδαση, ξεφάντωμα, αλλά και κοινωνική συναναστροφή!!!

Μέχρι τότε, περάστε όσο καλύτερα μπορείτε...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ανοιξιάτικο τοπίο... Καλό Πάσχα!!! »

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency