Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
09/11/2004

Αρχισαν οι πρώτοι στολισμοί στο Αργοστόλι

Μέχρι πριν 3 μέρες το καλοκαίρι δεν έλεγε να μας αφήσει, ενώ οι θερμοκρασίες ήταν παραπάνω από ασυνήθιστες για την εποχή. Τόσο πολύ που ξεχάσαμε ότι τα μέσα Νοεμβρίου πλησιάζουν. Ο καιρός όμως άλλαξε και οι πρώτες ιώσεις άρχισαν να κυκλοφορούν. Μαζί όμως αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε ότι ο χειμώνας πλησιάζει και οι εορτές είναι προ των πυλών. Σήμερα έγινε και ο πρώτος στολισμός βιτρίνας καταστήματος στο Αργοστόλι. Μπορεί αν φαίνεται νωρίς αλλά ημερολογιακά δεν είναι. Τουλάχιστον έτσι σκέφτηκαν οι ιδιοκτήτες του café Antico και άρχισαν πριν από λίγες ώρες να τοποθετούν τα γνωστά φωτεινά λαμπάκια. Και μαζί με τις σόμπες που έρχονται, σε ελάχιστο διάστημα η μικρή μας πόλη θα έχει πάρει τους γνωστούς εορταστικούς ρυθμούς.

Το mykefalonia.com φέτος με την άμεση ενημέρωση υπόσχεται να σας φέρει κοντά αυτό το κλίμα με εορταστικές φωτογραφίες από κάθε γωνιά του Αργοστολίου και όχι μόνο…
Καλό μας χειμώνα

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency