Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
01/04/2014

Ανοιξιάτικο τοπίο...

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,
ακόμα μια υπέροχη εβδομάδα ξεκινά, με την υπέροχη λιακάδα πραγματικά να μας έχει αλλάξει τη διάθεση προς το καλύτερο και το τοπίο να είναι καθαρά ανοιξιάτικο.

 

του Ανδρέα Δεμπόνου

Φυσικά, σε αυτό συνετέλεσε και η πολύ αξιόλογη διοργάνωση του 4ου Βαλλιάνειου αγώνα δρόμου, που έβγαλε εκατοντάδες κεφαλονίτες στους δρόμους, να συμμετέχουν, αλλά και να απολαύσουν από κοντά το πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο σπουδαίων αθλητών.

Η νεολαία του τόπου διασκέδασε το Σαββάτο σε ένα σχολικό πάρτι που μετά από πολύ καιρό μας ξαναέβαλε στο κέφι, φανερώνοντας ότι η θετική διάθεση θα έρθει από αυτές τις ηλικίες, ενώ αρκετά όμορφα events ακολούθησαν.

Μέσα σε αυτά, ήρθαν και τα πρώτα κρουαζιερόπλοια, οι πρώτοι επισκέπτες του νησιού μας για φέτος, ενώ κλασσικά όλοι τρέχουν να συμμαζέψουν και να ετοιμαστούν τελευταία στιγμή για την τουριστική σεζόν που βρίσκεται πολύ κοντά!

Για την ώρα, απλά θα προτείναμε σε όσους έχουν την δυνατότητα απλά να απολαύσουν τον ήλιο και φυσικά έναν καφέ με θέα τον τόπο μας που με γοργούς ρυθμούς ξαναζωντανεύει. Εξάλλου, οι παραλίες είναι ήδη έτοιμες να υποδεχτούν τους πρώτους τολμηρούς μέσα στις επόμενες εβδομάδες!!!

Σημείωση: Η υπέροχη φωτογραφία του άρθρου είναι από το facebook του Σπύρου Αυγουστάτου

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency