Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
24/03/2014

Εβδομάδα 25ης Μαρτίου και ΟΧΙ μόνο...

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,
βρισκόμαστε εδώ για ακόμα μια Δευτέρα, πιστοί στο ραντεβού μας να προλογίσουμε την εβδομάδα που έρχεται.

 

του Ανδρέα Δεμπόνου

Η Δευτέρα αυτή είναι σαν ένα μικρό διάλειμμα ανάμεσα σε δυο αργείες, της Κυριακής, αλλά και της εθνικής επαιτείου της 25ης Μαρτίου. Κάπου εδώ ξεκινούν και οι επίσημες προετοιμασίες της Κεφαλονιάς μας για το καλοκαίρι. Οι τουριστικές επιχειρήσεις ετοιμάζονται με γοργούς ρυθμούς και την ξεχνάμε ότι το Πάσχα απέχει λιγότερο από 4 εβδομάδες, με το Καθολικό και το Ορθόδοξο Πάσχα φέτος να συμπίπτουν και άρα την τουριστική σεζόν να ξεκινά ιδιαίτερα νωρίς!!!

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα καλοκαιρίας, με τις θερμοκρασίες να είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, ένα μικρό διάλειμμα κακοκαιρίας είναι αυτό που περιμένουμε για τις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας. Ευελπιστώντας ότι αυτό δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς περιμένουμε με ανυπομονησία την διεξαγωγή του 4ου Βαλλειάνειου αγώνα δρόμου, που φέτος αναμένεται υπερπαραγωγή!!! Σίγουρα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, που κρατούν πολύ ψηλά το επίπεδο και φέρνουν και φέτος πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου στο νησί μας.

Την Παρασκευή που μας έρχεται είναι και η μεγάλη φιλανθρωπική διοργάνωση για το νησί μας, το rebuilt Kefalonia, που φέρνει σε έναν μοναδικό 7 x 7 αγώνα διεθνούς ακτινοβολίας αθλητές αντιμέτωπους.

Επίσης, μην ξεχνάμε ότι αυτή την εβδομάδα είναι και η ετήσια σημάντηση των Κεφαλονιτών, meet the Kefalonians in Athens, στο SOHO. Μαζί με πολύ άρωμα από Ληξούρι, τη ΣΥ.ΦΙ.ΛΗ., dj Σπύρο Αδιλίνη και πολλές εκπλήξεις. Σας περιμένουμε όλους εκεί!!!

Ανάμεσα σε αυτά, σίγουρα δεν πρέπει να ξεχνάμε και την αυριανή επάιτειο της 25ης Μαρτίου, μιας μεγάλης ιστορικής ημέρας μνήμης, που τίμησε το λύκειο των Ελληνίδων χθες με μια πολύ σπουδαία εκδήλωση.

Αλλά και μέρες να ζήσουμε οικογενειακά και να τιμήσουμε τα έθιμα των ημερών!!!

Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας...

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency