Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
09/11/2004

Κλείνει το βιβλιοπωλείο του Αλεβιζόπουλου μετά από 20 χρόνια

Μετά από 20 συναπτά έτη επιτυχημένης λειτουργίας και συνεχούς ανάπτυξης, το βιβλιοπωλείο «Πλαίσιο» του κ.Αλεβιζόπουλου κλείνει. Πολλοί από εμάς το θυμόμαστε στα αρχικά του στάδια στην Σιτεμπόρων στο μικρό μαγαζί που σήμερα είναι κλειστό και μετά και στο Λιθόστρωτο (ως 2 καταστήματα), απέναντι από την Εθνική τράπεζα. Και τώρα στην θέση του παλιού super market «Αργοστόλι». Ο αγαπητός Σπύρος (ιδιοκτήτης και του www.kefaloniaphotonews.gr, αλλά και του ραδιοφωνικού σταθμού «Ζιζάνιο») αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί -αλήθεια φαίνεστε για πολύ νεότερος-.Πραγματικά ήταν το βιβλιοπωλείο με την μεγαλύτερη κίνηση και ποικιλία, ένα από τα πιο οργανωμένα, ενώ στήριξε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις τοπικές εκδόσεις και ήταν από τους πρωτοπόρους που βοήθησαν ο Κεφαλονίτης να διαβάσει για τον τόπο. Ήταν ο πρώτος που έβαλε ειδικό ράφι με Κεφαλονίτικες εκδόσεις και ακόμα και σήμερα μέσω του διαδικτύου προωθεί την συγκεκριμένη ιδέα όσο το δυνατόν καλύτερα, με βάση τα πιστεύω και τα ιδανικά του.

Φυσικά τον ιδιοκτήτη δεν θα τον χάσουμε, αφού η δραστηριοποίησή του σε πολιτικά και στα Μ.Μ.Ε είναι έντονη (ίσως και αυτός να είναι ένας λόγος συνταξιοδότησης). Όμως ένα από τα πλέον παραδοσιακά καταστήματα στο Αργοστόλι που θα λείψουν σε πολλούς, σύντομα δεν θα υπάρχει. Και μια προσφορά, λόγω του κλεισίματος όλα τα βιβλία 50% φθηνότερα, εκτός από τα χαρτικά.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency