Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
17/03/2014

Ανοιξιάτικο κλίμα & εβδομάδα αισιοδοξίας...

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,

μια ακόμα εβδομάδα ξεκινά. Και μάλιστα μετά από ένα όμορφο από κάθε πλευρά Σαββατοκύριακο. Η φύση σιγά σιγά μπαίνει στα καλύτερά της, με κάθε είδος λουλούδια να ανθίζουν. Ο καιρός πλέον είναι ανοιξιάτικος και θυμίζει ολοένα και περισσότερο καλοκαίρι. Και οι παραλίες δειλά δειλά γίνονται σημείο συνάντησης, με ολοένα και περισσότερους τολμηρούς να επιχειρούν μια βόλτα, αλλά ακόμα και βουτιά... Η Λάσση ξεκινά τις ετοιμασίες, με τους πρώτους καθαρισμούς, ενώ το Πάσχα απέχει μόλις ένα μήνα...

 

του  Ανδρέα Δεμπόνου

Μέσα σε αυτό το κλίμα μπαίνουμε κι εμείς πιο αισιόδοξα στην εβδομάδα που έρχεται!!! Μην ξεχνάμε ότι στην Αθήνα συνεχίζονται οι συναυλίες συμπαράστασης στο νησί μας, που εκτός από χρήματα έχουν στόχο την διάδοση του πολιτισμού και των αξιοθέατων της Κεφαλονιάς μας. Ενώ, η πρώτη μεγάλη διοργάνωση στο νησί μας μετά τους σεισμούς, ο 4ος Βαλλιάνειος, βρίσκεται λιγότερο από 2 εβδομάδες μακριά, με τις συμμετοχές να αναμένονται να σπάσουν κάθε ρεκόρ.

Μέσα σε όλα αυτά προγραμματίζονται αρκετές διοργανώσεις, με στόχο το νησί να ξαναζωντανεύσει, ενώ η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι αυτή που αυτή τη στιγμή κινεί την προσπάθεια για την ευρύτερη προβολή του τόπου μας. Κι εμείς, με την ομάδα του kefalonitis, προσπαθούμε να βρισκόμαστε παντού, κοντά σε κάθε δραστηριότητα, μπαίνοντας στους φυσιολογικούς ρυθμούς μας...

Περισσότερα στο ραντεβού μας την επόμενη Δευτέρα. Μέχρι τότε, να περνάτε καλά και να χαρείτε με κάθε τρόπο τις υπέροχες στιγμές και την γαλήνη του υπέροχου φυσικού τοπίου που αυτές τις μέρες μας προσφέρεται απλόχερα!!!

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency