Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
16/03/2014

Explore Ithaca: Μια όμορφη νέα προσπάθεια για την ανάδειξη της Ιθάκης!!!

Μια πολύ όμορφη προσπάθεια γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσω του διαδικτύου για το όμορφο γειτονικό νησί, την Ιθάκη. Μια ομάδα νέων ανθρώπων, με επικεφαλής τον Δημήτρη Αρταβάνη και την ομάδα τουθέλουν μέσα από τις εξορμήσεις και τις φωτογραφίες τους να προβάλλουν τη φυσική ομορφιά της Ιθάκης!

Τοπία και μονοπάτια ξεχασμένα ακόμα και από τους ντόπιους, προβάλλονται μέσω του γκρουπ αναδεικνύοντας έτσι τις άγνωστες και πολλές φορές απάτητες γωνιές του νησιού! Αυτό τον καιρό ετοιμάζεται το site της ομάδας! Όπως μας δηλώνουν τα μέλη του Explore Ithaca, όπως ονομάζεται η ομάδα, αλλά και η διαδικτυακή σελίδα τους, «στόχος είναι να γνωρίσουμε οι ίδιοι τον τόπο μας και από αγάπη μας γι' αυτόν και αν στη συνέχεια, μέσω κάποιων ενεργειών που έχουμε κατά νου, προκύψει κάποια πρόταση που θα βοηθήσει στην προβολή και την Τουριστική ανάπτυξη του νησιού θα είμαστε σαφώς πιο προετοιμασμένοι να εξελίξουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει!»

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στην σελίδα του Explore Ithaca στο facebook, https://www.facebook.com/groups/329054873906245/

αλλά και στο κανάλι του στο youtube

https://www.youtube.com/channel/UCDQyr701Qd8ZaSpbsrRqRqw  

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency