Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
10/03/2014

Μαρία Μπεκατώρου: Είδα από κοντά τον θάνατο.

Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η Μαρία Μπεκατώρου, που σε λίγο καιρό θα την βλέπουμε «διπλή», και περιέγραψε τη στιγμή που έπρεπε να βγει στο γυαλί ενώ μια μέρα πριν είχε χάσει τον πατέρα της.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι από τις πιο γλυκιές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και πολύ δύσκολα θα βρεις να της προσάψεις κάτι αρνητικό. Ίσα ίσα που εκτός από γλυκιά είναι και άψογη επαγγελματίας, αφού πέρσι παρουσίασε ένα live του YFSF, ενώ είχαν περάσει λίγες ώρες από τον χαμό του πατέρα της. Αυτό περιγράφει στο Πρώτο Θέμα.

«Είδα από κοντά τον θάνατο από την περιπέτεια του πατέρα μου που έσβηνε μέρα με τη μέρα. Έζησα το τελευταίο του βράδυ, τις τελευταίες του στιγμές -και όλα αυτά συνέβαιναν την περίοδο που παρουσίαζα το YFSF. Σε ένα live δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα, όταν ο Θανάσης Αλευράς τραγούδησε το “Πόσο πολύ σ’ αγάπησα”. Όσο κι αν ακουστεί περίεργο, η δουλειά με έκανε να ξεχνιέμαι, βέβαια, η εκπομπή που έβγαλα μετά την κηδεία του πατέρα μου ήταν πολύ δύσκολη. Ωστόσο, χάρηκα που πρόλαβε και με είδε παρουσιάστρια στο YFSF και που του άρεσα πολύ» αναφέρει η Μαρία και εξηγεί πως αυτό της άλλαξε τη στάση ζωής.

«Μου έμαθε ότι δεν πρέπει να στενοχωριόμαστε για μικρά καθημερινά πράγματα. Πλέον, δεν σκάω γι’ αυτά. Ξέρω πως η ζωή είναι μικρή, πως τα χρόνια περνούν γρήγορα και πως δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Εκεί που ήμασταν μια χαρά και νομίζαμε ότι ο πατέρας μου έχει ένα απλό πρόβλημα, ήρθε ο γιατρός και μας είπε ότι θα τον χάσουμε. Θυμάμαι να πιάνομαι από τους τοίχους του νοσοκομείου και να λέω πως δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό σε μένα. Αλλά γιατί να μη συμβεί σε μένα; Γιατί να συμβεί στον άλλον; Όλες οι οικογένειες αντιμετωπίζουν κάτι».

Πηγή: kefalonizw.com

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency