Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
10/03/2014

Ήρθε η ώρα να χαμογελάσουμε ξανά...

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,
Μπήκαμε ήδη στη Δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου και παρά τις πανέμορφες εικόνες από το χιονισμένο Αίνο που πριν από λίγο αναρτήσαμε, με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι πάμε με γοργούς ρυθμούς για καλοκαίρι. Ένα καυτό καλοκαίρι όμως λέγεται, και ελπίζουμε να είναι και κυριολεκτικά, αλλά και μεταφορικά!!!

 

Για ακόμα μια φορά, τα παιδιά του τμήματος δημοσίων σχέσεων έβγαλαν το «φίδι από την τρύπα». Μετά από το καρναβάλι, με δεδομένο ζητούμενο την ανάκαμψη του ηθικού, μας προσέφεραν ένα ακόμα όμορφο πάρτυ. Καταφέρνοντας και πάλι να βγάλουν τον κόσμο έξω την Παρασκευή. Αλλά και να συμπαρασύρουν πολύ κόσμο το βράδυ του Σαββάτου, να ξεδώσει και να διασκεδάσει, κάτι που σίγουρα εδώ και αρκετές εβδομάδες το χρειαζόταν. Εξάλλου το κλίμα βελτιώνεται, η Κεφαλονιά μας παρασύρεται από την ομορφιά του φυσικού τοπίου και ζωντανεύει και εμείς είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε ξανά μοναδικές στιγμές.

Εμείς, βρισκόμαστε εδώ, για να σας μεταφέρουμε κάθε εκδήλωση και δραστηριότητα, με στόχο να επιστρέψει το χαμόγελο... Γιατί, όπως τόσο ορθά γράφεται, κάθε μέρα που δεν χαμογελάς είναι απλά μια χαμένη ημέρα!!!

Ήδη, ο προγραμματισμός για το επόμενο διάστημα βρίσκεται στα σκαριά και σύντομα θα ανακοινωθούν αρκετές εκπλήξεις. Μέχρι τότε, παραμένουμε κοντά σας σε κάθε στιγμή και πάντα με θετική διάθεση!!!

Υ.Γ.: Το fun page του kefalonitis συμπληρώνει 13.000 μέλη. Δεν μπορούμε παρά να σας ευχαριστήσουμε για αυτή την αυθόρμητη εκδήλωση ενδιαφέροντος και συμπάθειας σε αυτό που τόσα χρόνια κάνουμε. Και μάλιστα χωρίς καν να σας ζητήσουμε να το εκδηλώσετε διαδικτυακά. Στο διάστημα αυτό, εμείς συνεχώς αναβαθμίζουμε την ιστοσελίδα, κάνοντάς την ολοένα και πιο φιλική και συμβατή με συσκευές tablet και κινητά, ενώ πλέον υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερου σχολιασμού των άρθρων στην ιστοσελίδα, και την δημοσίευση αυτών των άρθρων και σχολίων στο προσωπικό σας facebook ή tweeter!!!

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency