Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
08/03/2014

Η Μαρία Ιακώβου μιλάει στο kefalonitis!

Σήμερα το βράδυ η Μαρία Ιακώβου εμφανίζεται στο BASS Club στην Κεφαλονιά!!! Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μας μιλά για το ξεκίνημά της στο τραγούδι, την συμμετοχή της στα ¨Μαύρα Μεσάνυχτα¨ και δηλώνει στους θαυμαστές της πως η σημερινή βραδιά θα έχει ¨όμορφο και ασφαλές κούνημα¨!!! Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι πόρτες ανοίγουν στις 11:30!!! Να είστε όλοι εκεί!!!


Πώς ξεκίνησες το τραγούδι και με ποια ερεθίσματα;

Το ξεκίνησα λίγο τυχαία… Αρχικά στο σχολείο ήμουν σε κάποια σχολικά ροκ συγκροτήματα. Είμαι και από μουσική οικογένεια καθώς η μητέρα μου είναι τραγουδίστρια ( Ρένα Βιολάντη) και το είχα στο DNA μου. Ξεκινώντας το τραγούδι ήταν και ένας τρόπος για να βγάζω και το χαρτζιλίκι μου.


Τι σε έκανε να ασχοληθείς με το τραγούδι επαγγελματικά;

Κατέληξα σε σημείο να μην μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο, καθώς τραγουδούσα από μικρή ηλικία.

Πιο ήταν το πρώτο επαγγελματικό βήμα;

Το πρώτο επαγγελματικό μου βήμα ήταν σε μουσική σκηνή τραγουδώντας ροκ μουσική. Μεγάλωσα σε λαϊκό τραγούδι και ήθελα να ασχοληθώ με κάτι διαφορετικό.

Ποια δουλειά σου θεωρείς πιο επιτυχημένη;

Με τον Γιάννη Πλούταρχο! Συνεργαστήκαμε και σε μαγαζιά, στην Αμερική, Αυστραλία αλλά και στην Ελλάδα. Ήταν από τις ομορφότερες συνεργασίες μου!!!

Τι εμπειρία είχες από την συμμετοχή σου στα ¨Μαύρα Μεσάνυχτα¨;

Την καλύτερη!!! Είχα βέβαια πολύ άγχος καθώς απαρτιζόμουν από καταξιωμένους ηθοποιούς. Ήταν όλοι πολύ φιλικοί, ο Πάνος Κοκκινόπουλος ήταν πρόθυμος να με βοηθήσει και πέρασα πάρα πολύ όμορφα! Είχα φτάσει σε σημείο να θέλω να πηγαίνω περισσότερο στα γυρίσματα παρά να τραγουδάω το βράδυ…(γέλια)

Θα ήθελες ξανά τέτοια συνεργασία;

Είμαι κατά της κατάχρησης επαγγελματικών θέσεων. Υπάρχουν άτομα που το έχουν σπουδάσει και δουλεύουν πάνω σε αυτό…Αν είχα διδαχθεί την υποκριτική ναι θα το έκανα!!!

Με ποιούς έχεις συνεργαστεί;

Έχω συνεργαστεί με πολλά ονόματα όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Βασίλης Καρράς, Πάνος Κιάμος, Νίκος Βέρτης, Έλλη Κοκκίνου, Νίκος Οικονομόπουλος, Γιώργος Τσαλίκης, Κέλλυ Κελεκίδου, Στέλιος Ρόκκος, Θηρίο, ΒΟ, Χρήστος Δάντης, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Γιαννιάς, Κώστας Καραφώτης, Χριστίνα Κολέτσα, Γιάννης Βαρδής κ.α.

Με ποιους θα ήθελες να συνεργαστείς;

Τα πρώτα ονόματα που μου έρχονται στο μυαλό είναι ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Πέγκυ Ζήνα και με όλους αυτούς που έχω συνεργαστεί ξανά!!! 

Έχεις ξαναέρθει στην Κεφαλονιά;

Ναι, έχω έρθει μόνο για διακοπές. Πρώτη φορά τραγουδάω στο νησί!

Τι έχεις να πεις στους θαυμαστές σου στην Κεφαλονιά;

Να είναι σίγουροι ότι θα περάσουμε πολύ ωραία σήμερα το βράδυ!!! Θα ¨κουνηθούμε¨ όμορφα και με ασφάλεια!!!

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency