Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
02/02/2014

Προχωράμε μπροστά

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,
μια δύσκολη εβδομάδα ολοκληρώθηκε, μια νέα ελπιδοφόρα ξεκινά. Ήρθε η ώρα να κάνουμε τον απολογισμό μας, να επουλώσουμε τις πληγές και να προχωρήσουμε μπροστά. Ήρθε η ώρα, όπως γράψαμε και σε σχετικό άρθρο μας, αλλά και όπως πληθαίνουν οι φωνές αναγνωστών σχετικά, να υπάρξει αλληλεγγύη. Προκειμένου το συντομότερο δυνατό όσοι συνάνθρωποί μας στην Παλικοί δοκιμάστηκαν έντονα, να αρχίσουν να αντιμετωπίζουν τα προβλήματά τους.

 

του Ανδρέα Δεμπόνου

Αλλά και να αντιμετωπίσουμε πλέον, αυτή τη φορά, με ιδιαίτερα μεγάλη σοβαρότητα το θέμα των δημόσιων κτιρίων, που περισσότερο από κάθε ιδιωτικό έργο, αντιμετώπισε ακόμα μια φορά προβλήματα από τους σεισμούς. Δεν μπορεί τα σχολικά κτίρια Αργοστολίου και Ληξουρίου, δημαρχείο Ληξουρίου, Θέατρο και μουσείο Αργοστολίου και άλλα πολλά, κτίσματα που επιβάλλεται να είναι σχεδιασμένα, ώστε να φιλοξενούν κόσμο, και ως εκ τούτου να είναι πρόσθετα θωρακισμένα στο σεισμό, να είναι αυτά που να αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα. Ας προβληματιστούμε, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά το πρόβλημα από τη ρίζα του!

Το πιο σημαντικό πλέον είναι η κοινωνία του νησιού που δοκιμάστηκε, ευτυχώς και πρέπει να τονιστεί αυτό, χωρίς κανένα θύμα ή τραυματισμό, να βρει όσο γίνεται πιο σύντομα το ρυθμό της. Να ανακτήσει την εμπιστοσύνη της σε κτίρια και ανθρώπους. Και να συνεχίσει να πορεύεται μακριά από το φόβο, που υπήρχε, αλλά και που καλλιεργήθηκε αυτές τις ημέρες.

Ο kefalonitis μέσα σε αυτό το πνεύμα να βρίσκεται καθημερινά κοντά σας με την τακτική του θεματολογία, όπως είχαμε τις προηγούμενες εβδομάδες, ενημερώνοντάς σας φυσικά και για κάθε σημαντικό θέμα που προκύπτει από την επικαιρότητα.

Και μην ξεχνάμε, αυτό το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, η 4η συνάντηση των Κεφαλονιτών στην Αθήνα, το meet the Kefalonians, πιο ενισχυμένο από κάθε φορά, με θέμα την αποκριά, ελπίζοντας να έχουμε την δυνατότητα να είμαστε οι περισσότεροι από εμάς εκεί και να διασκεδάσουμε μαζί σας.

Αυτή την εβδομάδα θα σας ενημερώσουμε και για ένα μεγάλο αποκριάτικο event που ετοιμάζουμε στο τέλος του μήνα, κάτι που περισσότερο από κάθε άλλη φορά το έχουμε ανάγκη και που ελπίζουμε με την βοήθεια όλων να γίνει όπως ονειρευόμαστε για όλους εσάς.

Καλή εβδομάδα και καλό σας μήνα!!!

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency