Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
01/02/2014

Ένα κάλεσμα αλληλεγγύης για την Παλική

Λοιπόν, όπως όλες οι φυσικές καταστροφές, έτσι και ο σεισμός είναι μια ευκαιρία για όλους μας να δείξουμε ότι με την αλληλεγγύη μπορούμε να τα ξεπεράσουμε όλα. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, ξαναφτιάχνοντας όσα καταστράφηκαν, αλλά και δημιουργώντας ακόμα περισσότερα.

Στην περίοδο της οικονομικής κρίσης και με δεδομένο ότι το κράτος δεν έχει σκοπό να διαθέσει πολλά χρήματα για τις επισκευές των καταστροφών, μόνο μέσα από την αλληλεγγύη και την εθελοντική ανταλλακτική εργασία η Κεφαλονιά και ιδιαίτερα η Παλική θα γιατρέψει τις πληγές που της άφησε ο καταστρεπτικός σεισμός της Κυριακής. Η ιδέα είναι απλή και έπεσε από την φοιτήτρια Γεωργία Μοσχονά, συζητήθηκε με αρκετά άτομα πριν σας μεταφερθεί εδώ και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει να απαλύνουμε την κατάσταση των πληγέντων. Ό κάθε ένας μπορεί να προσφέρει ότι μπορεί, με εθελοντική εργασία, ακόμα και υλικά που μπορεί να προμηθευτεί οικονομικά ή διαθέτει. Και φυσικά να λάβει για την δική του ζημιά ανάλογη εθελοντική εργασία ή υλικά από κάποιον άλλο που έχει την ανάλογη δυνατότητα. Με αυτόν τον τρόπο, με διαδικασίες που μπορούν να καθοριστούν από μια συνάντηση μεταξύ των εθελοντών, με ανταλλακτική εργασία μπορούμε να περιορίσουμε πολύ το κόστος των εργασιών που θα απαιτηθούν, ώστε η περιοχή να επανακάμψει. Περιμένουμε τις απόψεις σας πάνω στο θέμα, ώστε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.

 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency