Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
19/01/2014

Έφτασε η ώρα να ξαναβγούμε στους δρόμους!!!

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,
πάει σχεδόν ένας χρόνος από την τελευταία εκδήλωσή μας. Από το τελευταίο μας αποκριάτικο πάρτυ... Μια περίοδο με πολλές ανακατατάξεις, ανασχεδιασμούς και αλλαγές. Όμως, το χρονικό αυτό διάστημα είναι μεγάλο για όλους εμάς... Και είναι πλέον καιρός να ξαναβρούμε στους δρόμους, να βρεθούμε ανάμεσά σας και να ετοιμάσουμε κάτι για όλους εσάς!

 

Σε λίγες ημέρες διοργανώνουμε την 4η συνάντηση “meet the Kefalonians in Athens” για τους συμπατριώτες μας στην Αθήνα. Μια συνάντηση που έχει γίνει πλέον θεσμός, αυτή τη φορά σε συνεργασία με την ομάδα του “feel the Vides on earth” και της ομάδας “ΣΥ.ΦΙ.ΛΗ.” Περισσότερες όμως πληροφορίες θα ανακοινωθούν σε λίγες μέρες!

Και όλα αυτά στο μεσοδιάστημα ανάμεσα στην περίοδο των εορτών, αλλά και το καρναβάλι που δειλά δειλά ετοιμάζεται. Και εκεί η συμμετοχή μας θα είναι ουσιαστική, προσπαθώντας να υλοποιήσουμε κάτι όμορφο που έχουμε στο νου μας...

Από αυτή την εβδομάδα, έχοντας βάλει ήδη σε μια σειρά το ειδησεογραφικό κομμάτι, θα σας ενημερώνουμε από νωρίς με τα άρθρα τα οποία θα μπορείτε να διαβάσετε μέσα στην ημέρα. Καθημερινά, οι αρθρογράφοι μας έχουν ετοιμάσει για εσάς τουλάχιστον τρία πρωτότυπα άρθρα, ενώ κάθε ένας έχει την δική του ημέρα, με στόχο αυτές οι μόνιμες στήλες, πέραν φυσικά του άμεσου και του άκρως επίκαιρο που δημοσιεύεται επιτόπου, να μπορούν να σας ενημερώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Από εμένα καλή σας εβδομάδα και θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Ανδρέας Δεμπόνος

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency