Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
13/01/2014

Το μήνυμα πέρασε...

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,
οι γιορτές τελειώσαν, το ίδιο και η εβδομάδα προσαρμογής, και από σήμερα μπαίνουμε στα βαθιά... σε μια περίοδο ανασχεδιασμού και δουλειάς, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον προσωπικό. Μέσα σε αυτό το κλίμα, ήδη κάτι σας ετοιμάζουμε για την επόμενη χρονική περίοδο, περισσότερα όμως θα μπορέσουμε να σας πούμε σύντομα!

γράφει ο Ανδρέας Δεμπόνος

Από πλευράς καιρού οι μέρες χαρακτηρίζονται ως καλές, με μικρές βροχοπτώσεις που όμως δεν μειώνουν τις αλκυονίδες ημέρες στις οποίες σιγά σιγά βρισκόμαστε. Μια ευκαιρία να χαρούμε τον ήλιο, τη φύση, το τοπίο...

Σήμερα ανεπίσημα ξεκινάει η πρώτη εμπορική περίοδο των εκπτώσεων για αυτή τη χρονιά, κάτι που θα δώσει μια μικρή ώθηση στην εμπορική κίνηση. Εξάλλου, να λέμε την αλήθεια, καλά περάσαμε τις γιορτές, ξεκουραστήκαμε, ανέβηκε η ψυχολογία... Και είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε αυτές τις μέρες εκμεταλλευόμενοι τις σίγουρα αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες για αγορές στον τόπο μας που τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από μεγαλύτερες αγορές!

Τις προηγούμενες ημέρες πάρα πολλοί σύλλογοι έκοψαν την πίτα τους. Και το ίδιο θα γίνει και αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνοντας το εθιμοτυπικό. Ανάμεσα σε αυτούς είδαμε πολλά χαμογελαστά πρόσωπα, νεαρά άτομα, γεμάτα ζωντάνια, όρεξη για δουλειά και για προσφορά. Μας χαμογέλασαν, τους χαμογελάσαμε, ε... βγάλαμε και μερικές φωτογραφίες, αλλά και συζητήσαμε και αυτό είναι το σημαντικότερο. Το μήνυμα πέρασε...

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency