Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
06/09/2004

Επεισόδια το Σάββατο στο Αργοστόλι

Μετά την λήξη του αγώνα της Ελλάδας και της Αλβανίας μια ομάδα περίπου από 35-40 άτομα αλβανικής καταγωγής ξεχύθηκαν στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου για να πανηγυρίσουν την νίκη της εθνικής τους ομάδας. Το κλίμα όπως είναι φυσικό ήταν τεταμένο και η αφορμή για τα επεισόδια δεν άργησε να δοθεί. Κάποια στιγμή ένας από την ομάδα πλησίασε τους στύλους με τις σημαίες που είχαν τοποθετηθεί στο κέντρο της πλατείας για τους ολυμπιακούς αγώνες και αφού κατέβασε της ελληνική ανέβασε στην θέση της μια αλβανική.
Η αντίδραση ήταν άμεση και ένα μεγάλο πλήθος περισσότερων από 100 ατόμων από τους γύρω χώρους κυνήγησε της ομάδα των αλβανών και μάλιστα έγιναν και συμπλοκές στην παιδική χαρά πίσω από την πλατεία, όπου όπως ακούστηκε έπεσε αρκετό ξύλο. Στην συνέχεια κλήθηκε και η αστυνομία, που περιμάζεψε τους αλβανούς και ασκήθηκαν μηνύσεις πιθανότατα για το θέμα του κατεβάσματος της σημαίας.
Για άλλη μια φορά η προκλητική στάση μικρής μερίδας ευτυχώς αλβανών, καθώς αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία εργάζεται και συμπεριφέρεται ειρηνικά, προκάλεσε την άμεση αντίδραση και οδήγησε σε μικρής έκτασης επεισόδια, στο σύνηθες σημείο που είναι η κεντρική πλατεία στο Αργοστόλι.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency