Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
06/01/2014

Η νέα Χρονιά ξεκινά...

Αγαπητοί αναγνώστες του kefalonitis,
ήδη μπαίνουμε στη δεύτερη εβδομάδα του νέου έτους, αφήνοντας σιγά σιγά την ξεγνοιασιά και την ξεκούραση!!! Μια απίστευτη εναλλαγή εορταστικών αργιών με Σαββατοκύριακα συνετέλεσε ώστε οι περισσότεροι από εμάς να βιώσουμε ημέρες παρατεταμένων διακοπών. Όλα αυτά όμως σιγά σιγά τελειώνουν...

 γράφει ο Ανδρέας Δεμπόνος

Η έλευση του νέου έτους, ένα ξέσπασμα χαράς όπως συμβαίνει πάντα τέτοιες ημέρες, μας δίνει την ευκαιρία να κρατήσουμε λίγο ακόμα μέσα μας αυτές τις μέρες, να ανακτήσουμε την ψυχική μας ισορροπία και να αισθανθούμε καλύτερα. Και αυτό, οφείλουμε να το κρατήσουμε λίγο παραπάνω μέσα μας, γιατί όχι και για ολόκληρη τη χρονιά!!!

Μπροστά μας πλέον τα Θεοφάνια, η γιορτή του Άι Γιαννιού, αλλά και οι δραστηριότητες συλλόγων που κάνουν κάθε τέτοιες μέρες αισθητή την παρουσία τους με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Και πριν καλά καλά ολοκληρωθούν όλα αυτά, η βροχή σαν σταματήσει, μας έρχονται οι πολυπόθητες αλκυονίδες ημέρες...

Μέσα σε αυτό το πνεύμα το ανανεωμένο kefalonitis ξεκινά την κανονική λειτουργία του, καθώς τις ημέρες των εορτών στην προσπάθεια να πάμε σε όσα περισσότερα μέρη, παραμερίσαμε λιγάκι τις μόνιμες στήλες και θεματολογία, που από αυτή την εβδομάδα θα σας παρουσιάζουμε σε τακτική πλέον βάση. Πάντα, με στόχο να σας κάνουμε να χαμογελάτε...

Ραντεβού, λοιπόν, την επόμενη Δευτέρα. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καλή αποκοπή!!! Το μήνυμα πέρασε... »

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency