Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
01/01/2014

Νέο «Μυστικό» Group

Νέα, ταλαντούχα και εντυπωσιακά παιδιά εμφανίζονται στην Κεφαλονιά. Ένα ανερχόμενο group έρχεται για να ξεσηκώσει το νησί με πρωτοποριακό στυλ μουσικής και ιδέες. Μιλάμε για τους Secret Basement!!! Σχήμα φοιτητών που αναδεικνύουν τον χαρακτήρα τους από την μουσική που παίζουν. Ας μάθουμε περισσότερα στην παρακάτω συνέντευξη όπου δόθηκε από τα οκτώ «μυστικά» μέλη του συγκροτήματος!!!

 

Συνέντευξη στην Κωνσταντίνα Κατσιφή

Πώς προέκυψε το σχήμα;
Το σχήμα έχει ως εξής: αράζαμε σπίτι ένα βράδυ, πίναμε μπίρες και πάνω στον χαβαλέ λέμε «δεν κάνουμε ένα party να ακούμε την μουσική που γουστάρουμε και να κάνουμε κάτι διαφορετικό στο νησί; ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Όλοι είμαστε της ίδιας άποψης, ότι κάποια στιγμή πρέπει να σπάσει η μονοτονία της νυχτερινής διασκέδασης του νησιού.

«The Secret Basement». Τι σημαίνει;
Το Secret Basement σημαίνει μυστικό υπόγειο και είναι ένας θεσμός για εμάς. Στην ουσία ό,τι ζούμε όλη την ημέρα το ενσωματώνουμε σε μια ομάδα, η οποία είναι μια παρεΐστικη δημιουργική επένδυση που βγάζει χαρά, διασκέδαση και τρέλα!

Ποιοι είστε; Πείτε μας λίγα λόγια για τον εαυτό σας.
Το σχήμα αποτελείται από οκτώ άτομα και από οκτώ διαφορετικά είδη τρέλας. Είμαστε μια παρέα φοιτητών από το τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων. Πιο συγκεκριμένα:
-Με λένε Γιώργο, είμαι ένας από τους πέντε Dj στο group. Κάνω το warm up του party και στόχος μου είναι η καλύτερη διασκέδαση στο νησί.
-Είμαι ο Σπύρος, συνεχίζω την ροή του party μετά τον Γιώργο. Είμαι ο πιο αγχώδης της παρέας. Παίζω back 2 back με τον Ιάκωβο.
-Είμαι ο Ιάκωβος. Παίζω back 2 back με τον Σπύρο. Στόχος μου είναι να ακουστεί κάτι διαφορετικό.
-Είμαι ο Αλέξανδρος. Είμαι ένας από τους Dj και εγώ. Ασχολούμαι με το δημιουργικό κομμάτι και είμαι ο «φωνακλάς» της υπόθεσης.
-Είμαι ο Ντίνος. Είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης του Secret Basement στο θέμα της μουσικής γιατί ουσιαστικά κλείνω το πρόγραμμα με έναν διαφορετικό τρόπο και με ένα διαφορετικό στυλ μουσικής που δεν παιζόταν μέχρι τώρα εδώ.
-Με λένε Γιάννη ή αλλιώς Γιάγκο όπως με φωνάζουν. Διαφημίζω το event και κάνω τις Δημόσιες Σχέσεις. Τρέχω για το party ώστε να βγει σωστό και αποτελεσματικό.
-Είμαι ο Αντώνης και είμαι τέλεια! Και εγώ ασχολούμαι με τα PRιλίκια για το event. Προσπαθώ να υποστηρίξω την όλη φάση της μουσικής που ακούγεται μέσα στο party και είναι πολύ ωραίο το γεγονός που μπορώ να διασκεδάζω και να παρτάρω με την υπόλοιπη ομάδα στα vibes που θέλω.
-Με λένε και εμένα Γιώργο. Ανήκω και εγώ στο ενεργό δυναμικό των Secret Basement. Δεν παίζω μουσική στα party, αλλά είμαι ο entertainer (διασκεδαστής) του κόσμου που έρχεται να περάσει καλά μαζί μας. Γενικότερα είμαι η μασκότ που χαράζει την νύχτα στα μυαλά των ανθρώπων που ζουν το όνειρο μαζί μας.

Ποια είδη μουσικής παίζετε και πώς την χαρακτηρίζετε;
Παίζουμε deep house, electro house, trap, DUBSTEP, nu Disco και R&B. Μέσο της μουσικής μας βγάζουμε την προσωπικότητά μας στον κόσμο.

Πόσο δύσκολο είναι να συνυπάρξετε τόσα άτομα μαζί;
Αυτό ίσως είναι το πιο δύσκολο κομμάτι των Secret Basement, εξαιτίας του ότι είναι οκτώ διαφορετικοί χαρακτήρες μαζί. Μέσο αυτού μπορούμε και ανταλλάσσουμε διαφορετικές απόψεις και μαθαίνουμε μέσο αυτών.

Είναι δύσκολο για μια ομάδα που ξεκινά από την Κεφαλονιά να κάνει κάτι που θα έχει μαζική ανταπόκριση στην Ελλάδα;
Είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά εδώ στο νησί που είναι μικρή κοινωνία. Είναι δύσκολη η επικοινωνία και οι διασυνδέσεις που πρέπει να κάνεις. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις…

Περιγράψτε τα συναισθήματα που νιώσατε στο πρώτα σας live.
Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Υπήρχε άγχος γιατί ήταν το πρώτο event. Ήταν ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα που όλος ο κόσμος γούσταρε όπως γουστάραμε και εμείς.

Τι εντυπώσεις σας άφησαν οι μέχρι τώρα εμφανίσεις σας;
Μας έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από τα party μας και από την αντιμετώπιση του κόσμου. Κάθε φορά έχουμε περισσότερη θετική ενέργεια.

Βλέπετε αλλαγή αντιμετώπισης του κόσμου προς εσάς μετά την πρώτη σας εμφάνιση;
Η αντιμετώπιση του κόσμου ήταν πάνω-κάτω ίδια και τώρα που γίναμε ομάδα αρέσει ακόμα περισσότερο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αρνητική-διαφορετική αντιμετώπιση. Αντίθετα, βλέπουμε θετική στάση από τον κόσμο.

Ποιους καλλιτέχνες θαυμάζετε και με ποιους θα θέλατε να συνεργαστείτε;
Δεν έχουμε κάποιον συγκεκριμένο. Θαυμάζουμε την καλή μουσική γενικότερα και ο ένας υποστηρίζει τον άλλον. Θέλουμε στο μέλλον να υπάρξουν event στα οποία να συνεργαστούμε με άλλους καλλιτέχνες, όμως δεν έχουμε κάτι σίγουρο.

Τι να περιμένουμε από τους Secret Basement;
Εδώ έρχεται ο τίτλος μας να απαντήσει στην ερώτηση: «SECRET»…!!!

Ας τους ευχηθούμε να υλοποιήσουν τα όνειρά τους και να συνεχίσουν με την ίδια δύναμη!!!!!

Έκθεση εικόνων

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency