Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
20/12/2013

Νομίζω ότι έφτασε η ώρα, ξεκινάμε... kefalonitis in online again!!!

Ουφ. Πέρασε η ώρα. Σε λίγο ξημερώνει ξανά. Θα είμαστε έτοιμοι; Τι θα κάνουμε; Η σελίδα πρέπει να ανοίξει... Και όπως πάντα τρέξιμο μέχρι την τελευταία στιγμή... Αλλά έχουμε συνηθίσει 11 χρόνια τώρα, πιστοί στο ραντεβού μας εν τέλη! Και ειδικά τώρα που έρχονται οι γιορτές, το ενδιαφέρον ξαναφουντώνει...

 

Το διάστημα της αναδιοργάνωσης ολοκληρώθηκε και μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι κάτι καλό βγήκε μέσα από τη νέα αυτή προσπάθεια. Μια προσπάθεια για να επανέλθουμε στο σκοπό της δημιουργίας του kefalonitis, που δεν είναι άλλος από την διάδοση και προβολή των δραστηριοτήτων των ανθρώπων της Κεφαλονιάς, αλλά και της ομορφιάς και της ιδιαιτερότητας του νησιού μας.

Και σε αυτό συναντήσαμε πολλούς, ιδιαίτερα νέους σε ηλικία, αλλά και ιδέες ανθρώπους, που με χαρά δέχτηκαν να μπουν σε αυτό το νέο εγχείρημα. Μια ομάδα ατόμων που βρίσκονταν πάντοτε δίπλα στον «Κεφαλονίτη», δεν είχαν κάνει όμως ποτέ μέχρι τώρα το παραπάνω βήμα για να μπουν στην ομάδα, να συνεισφέρουν και να συμμετέχουν ενεργά, αρθρογραφώντας και ανεβάζοντας υλικό!

Πάντα σε συνδυασμό με την ενεργή ομάδα που εδώ και πολλά χρόνια μας τιμά με την αρθρογραφία και την συνεργασία της, μας μεταδίδει την εμπειρία της, κρατώντας σταθερή και αναλλοίωτη στο χρόνο την αγάπη για το νησί μας. Αυτή, μαζί με η νεοσύστατη ομάδα έχουν στόχο να συνθέσουν μια πλήρη ιστοσελίδα. Έναν χώρο έκφρασης και αρθρογραφίας πάνω στην ιδέα, το γεγονός, την άποψη και φυσικά καλύπτοντας, όπως σας έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια, αλλά και ακόμα πιο ενεργά, κάθε δραστηριότητα στον τόπο μας.

Το νέο kefalonitis όπως θα δείτε μέσα από την πρώτη ήδη εβδομάδα, δεν είναι μια ιστοσελίδα που έρχεται να εκφραστεί πολιτικά, αυτό εξάλλου το γνωρίζετε ότι τόσα χρόνια είμαστε μακριά από όλες τις αντιπαραθέσεις αυτού του είδους. Αλλά πλέον κινείται επιλεκτικά, καλύπτοντας όλα τα υπόλοιπα, που εξερευνώντας καθημερινά ανακαλύπτουμε ότι είναι τόσα πολλά και ενδιαφέροντα.

Σαν μια πρώτη αρχή, στο νέο μας αυτό ταξίδι, φιλοξενούμε καθημερινά αποκλειστική αρθρογραφία σε εβδομαδιαίες μόνιμες θεματικές στήλες. Ώστε να γνωρίζει κάθε αναγνώστης πότε θα βρει κάποιο νέο άρθρο αντίστοιχο με τα δικά του ενδιαφέροντα. Και συνεχίζουμε να είμαστε πάντοτε κοντά σε κάθε πρωτοβουλία και δραστηριότητα.

Ολοκληρώνοντας, να επαινέσουμε και το νέο μας ανασχεδιασμένο σπίτι, την ιστοσελίδα που υλοποίησε με αρκετά ξενύχτια ένας φίλος μας που σιγά σιγά πλέον νιώθω πως αρχίζει να αισθάνεται «Κεφαλονίτης». Μια πολύ καλή δουλειά που σύντομα θα ολοκληρωθεί όπως την ονειρευόμαστε και θα μας δώσει αρκετές νέες δυνατότητες.

Αυτά όμως για αρχή, άρχισε να ξημερώνει... Εμείς θα τα λέμε κάθε Δευτέρα μέσα από αυτήν εδώ τη στήλη.

Καλή μας αρχή σε παλιούς και νέους!!!

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency