Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
01/08/2013

Μ. Κοτσιλίνης: Αποχωρήσεις...

Οι πρόσφατες δηλώσεις αποχώρησης δύο εκπροσώπων ΤΚ από την ΔΕ Λειβαθούς, που εκλέχτηκαν με την Δημοτική παράταξη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, μας αιφνιδιάζουν αλλά δεν μας ανησυχούν.

Κατ αρχάς είναι θεμιτό , αν κάποιος αντιλαμβάνεται πως ανέβηκε σε λάθος τραίνο ή βαγόνι, να κατέβει αξιοπρεπώς και χωρίς «τζιριτζάτζουλες», που λέει ο λαός μας. Στην περίπτωσή μας βέβαια υπήρχε- κατά σύμπτωση – άλλο τραίνο στην στάση.

Δεν θα αναφερόμαστε καθόλου στο θέμα ,αν δεν ήταν οι αιτιολογίες εκείνες, που μας ενοχλούν.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ- με κεφαλαία- οι προαναφερθέντες εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων είχαν ενημερώσει με οποιονδήποτε τρόπο τον επί κεφαλής ή κάποιο μέλος της παράταξης, ότι διαφωνούν με την πορεία μας, ή ότι δεν φροντίζουμε για τα προβλήματα της περιοχής, που εκπροσωπούν και ότι αναγκάζονται να αποχωρήσουν. Συνηθίζεται, πριν φθάσει κάποιος σε αποχώρηση , να υπάρχει αμφίδρομη ενημέρωση , να έχουν εξηγηθεί οι λόγοι, να εντοπίζονται αδιέξοδα.

Εδώ προτιμήθηκε η ατομική, εξάμηνη αυθυποβολή, ενώ η ταυτόχρονη ένταξη σε άλλη παράταξη , δυναμώνει τα ερωτηματικά.

Σε κάθε περίπτωση απαιτείται σεβασμός σε πρόσωπα και αρχές, ιδίως όταν πρόκειται, όπως αναφέρουν, για μακροχρόνιες συνεργασίες.

Την εκτίμησή τους , ότι την συσσωρευμένη ενέργεια ,που διαθέτουν για προσφορά στον τόπο, μπορούν να την αξιοποιήσουν καλύτερα μέσα από άλλη δημοτική παράταξη , ώστε να «πέσει» ο Παρίσης ευκολότερα, την αφήνουμε να δικαιωθεί από τις εξελίξεις.

Τέλος, ευχαριστούμε τους πρώην συνεργάτες μας , για ό,τι προσέφεραν μέχρι σήμερα στην παράταξη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

 

Από το γραφείο τύπου

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency