Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
26/07/2013

O Aλ. Παρίσης στην έναρξη διαδικασιών αποκατάστασης του «Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου»

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης παραβρέθηκε την Πέμπτη το πρωί στο Ληξούρι, στην έναρξη των εργασιών για την αποκατάσταση των όψεων του «Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου» έργο Θουκυδίδη Βαλεντή.

Πρόκειται για ένα έργο που μελέτησε και ξεκίνησε η παρούσα Δημοτική Αρχή εντάσσοντάς το στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.   

Ένα έργο που ξεκίνησε παρόλο που στο παρελθόν η ένταξή του αμφισβητήθηκε έντονα από την αντιπολίτευση. Αναμένεται δε με την ολοκλήρωσή του να αναμορφώσει το κέντρο της πόλης του Ληξουρίου και να αλλάξει ριζικά την εικόνα του παραλιακού μετώπου, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα τελευταία 30 χρόνια δεν είχε γίνει καμία παρέμβαση προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης του σχολείου.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Α. Παρίσης, κατά την παρουσία του στην έναρξη των εργασιών, τόνισε την ανάγκη να προχωρήσει τάχιστα η αποκατάσταση των όψεων του κτιριακού συγκροτήματος.

Έκθεση εικόνων

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency