Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
09/05/2013

Γιάννης Βασιλάτος: Από τα Τζαμαρελάτα Ερίσου στο πείραμα Cern στην Ελβετία!

Ο Βασιλάτος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τζαμαρελάτα της Ερύσου. Γιος του αξέχαστου Παναγή Βασιλάτου και της Ντίνας Παναγιωτάτου, πήγε  σχολείο ( Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο ) στην Έρισο  και κατόπιν σπούδασε  ηλεκτρολογία στη Σιβιτανίδειο Σχολή.

Κατά την διάρκεια των σπουδών του στην Σιβιτανίδειο κληρώθηκε μαζί με άλλους συν σπουδαστές του, να εργαστούν επ' αμοιβή  για 18 μήνες, με προοπτική επιμήκυνσης της σύμβασης για 4 μήνες ακόμα.

 

στο πείραμα Cern στην Ελβετία. Κατενθουσιασμένος ο Γιάννης με αυτήν την ανέλπιστη ευκαιρία, ¨ρουφάει¨  τις καθημερινές εμπειρίες της δουλειάς του και της ζωής στην Ελβετία και δεν ξεχνάει να μας ενημερώνει και να μας στέλνει την αγάπη του, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook. Απ' ότι μαθαίνουμε... πολύ ακριβή η ζωή στην Ελβετία, ο πολύ καλός μισθός όμως, καλύπτει το πρόβλημα...
 
Ο Γιάννης έχει κι΄ ένα άλλο πρόβλημα .... του λείπει το Φισκάρδο!!!  Φροντίζουν γι' αυτό όμως οι φίλοι του και του στέλνουν συνέχεια φωτογραφικό υλικό από το αγαπημένο του μέρος!
 
 
Πηγή: vlahatasamis.gr

 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency