Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
06/09/2004

Σύλληψη συμμορίας διαρρηκτών στο Αργοστόλι

Την περασμένη εβδομάδα η αστυνομική διεύθυνση Κεφαλληνίας πραγματοποίησε άλλη μια μεγάλη επιτυχία και μας έκανε ακόμα μια φορά να αισθανόμαστε ασφαλείς στον τόπο μας.


Επιτέλους η συμμορία που είχε πραγματοποιήσει περισσότερες από 10 διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή του Αργοστολίου εξαρθρώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν αλλοδαποί, τουλάχιστον 3 στον αριθμό και διέθεταν όχημα για την μεταφορά των κλοπιμαίων. Η θρασύτητα τους έφτασε στο να ληστεύουν σπίτια με τους κατοίκους μέσα σε αυτά, ενώ όταν το έκριναν σκόπιμο χρησιμοποιούσαν και σπρέι για να ακινητοποιήσουν τα θύματα τους. Ένα από αυτά ήταν και η αιτία που τελικά οδήγησε στην αναγνώριση και σύλληψη των δραστών, ενώ τα κλοπιμαία αναζητούνται. Οι δράστες διέμεναν σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα απέναντι από τα Κ.Τ.Ε.Λ και είναι απορίας άξιο πως εδώ και τόσες μέρες δεν κίνησε την υποψία το γεγονός ότι παρακολουθούσαν σπίτια σε κεντρικούς δρόμους όπως η οδός Σουηδίας.


Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency