Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
01/11/2004

Καλό μήνα από το mykefalonia.com

Το mykefalonia.com ολοκληρώνει 2 επιτυχημένους μήνες μαζί σας, με διάθεση για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στο νησί μας. Ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε και αυτή την ιστοσελίδα και για την μεγάλη ανταπόκριση που δώσατε στο νέο αυτό εγχείρημα.
Το φθινόπωρο πλέον αρχίζει να βαίνει προς το τέλος του, παρόλο που ο καλοκαιρινός καιρός κάνει συχνή την εμφάνισή του με αρκετά υψηλές θερμοκρασίες ακόμα και τώρα. Όσο και αν μας φαίνεται περίεργο λίγες μέρες απομένουν για να γίνει το κλίμα αναπόφευκτα πιο ψυχρό αλλά και πιο εορταστικό με μόλις ένα μήνα να απομένει για την επίσημη είσοδο του χειμώνα.

Μείνετε μαζί μας για πολλές νέες εκπλήξεις και ακόμα συχνότερη ανανέωση θεμάτων, με πολλά ενδιαφέροντα που ετοιμάζονται και που δε θα βρείτε πουθενά αλλού. Πάντα μαζί με όλες τις ανακοινώσεις και την θεματολογία από την τοπική επικαιρότητα που απασχόλησαν τον τοπικό τύπο και την τοπική κοινωνία.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency