Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
30/10/2004

Στο Βανκούβερ του Καναδά ο Δήμαρχος Ελειού-Πρόννων κ. Μάκης Μεταξάς

Την 9° Οκτωβρίου 2004 πραγματοποιήθηκε η 15η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελειού-Πρόννων στο Δημοτικό Κατάστημα Πάστρας και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:
1- Αποφασίστηκε η συγκρότηση κριτικής επιτροπής για. την αξιολόγηση των μελετών για το διαγωνισμό της μελέτης; Μελέτη αποχέτευσης Δημοτικού Διαμερίσματος Πόρου Δήμου Ελειού-Προννων, η οποία θα αποτελείται από τον Τραυλό Σταύρο, Δημοτικό Σύμβουλο, τον Κορκό - Κουρή Σταύρο οικονομολόγο, με αναπληρωτή του το μηχανικό παραγωγής του Δήμου κ. Γεωργόπουλο Αναστάσιο και έναν μηχανικό εκπρόσωπο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος,
2. Εγκρίθηκε ο 2^ Α.Π.Ε. του έργου: Δημοτική οδοποιία Δήμου Ελειου-Πρόννων, αναδόχου ΙΟΝΙΟΣ Α.Ε. και δόθηκε παράταση της συμβατικής προθεσμίας περαιώσεως του έργου.
3. Εγκρίθηκε η σύναψη τριμερούς προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Διαδημοτικής Επιχείρησης Καθαριότητας και Προστασίας του Περιβάλλοντος Κεφαλονιάς του Δήμου Ελειου-Πρόννων και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί η κ. Παυλάτου Ελένη Πολιτικός Μηχανικός για την τεχνική στήριξη του Δήμου Ελειού-Πρόννων για εκπόνηση μελετών και επίβλεψη έργων του Δήμου.
4. Αποφασίστηκε να γίνει εισήγηση προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την έγκριση αιτήματος Αφών Πανταζάτου Α.Β.Ε.Τ.Ε. για ένταξη της επιχείρησης τους σε ειδικό σχέδιο.
5. Εγκρίθηκε η περιβαλλοντική έκθεση κτηνοτροφικής μονάδας ιδιοκτησίας κ. Κοκκόση Ιουλίας, εκτός ορίων οικισμού Αγίου Νικολάου Δήμου Ελειού-Πρόννων.
6 Αποφασίστηκε η αποδοχή σύμπραξης της εταιρείας Γεωσύμβουλοι Ε.Π.Ε. με τσυς συμπράττοντες μελετητές Μιλτιάδη Σαπνά και Γουλιάμο Δημήτριο για την εκπόνηση της μελέτης: Μελέτη αποχέτευσης Σκάλας.
7. Αποφασίστηκε η αποδοχή της μελέτης επέκτασης αποχέτευσης Σκάλας, νοτιοδυτικά του οικισμού Σκάλας.
8. Αποφασίστηκε να γίνουν σεβαστές από το Δήμο οι πρωτόδικες αποφάσεις των δικαστηρίων σχετικά με τις αγωγές που έχουν καταθέσει οι συμβασιούχοι υπάλληλοι του Δήμου προκειμένου η σύμβαση τους να μετατραπεί σα αορίστου χρόνου και να μη γίνουν εφέσεις.
9. Αποφασίστηκε η εκπροσώπηση του Δήμου Ελειού-Πρόννων στην τουριστική έκθεση του Λονδίνου να γίνει από το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Τραυλό Σταύρο και την κ, Γρουζή Τζόγια.
10. Αποφασίστηκε η διαμόρφωση ποσών επιχορηγήσεων και ιδίων πόρων και καταμερισμός εργασιών και τρόπος ανάθεσης για Διϊπόλεια Δήμου Ελειού-Πρόννων και Προβολή Συγκριτικών Πλεονεκτημάτων Δήμου Ελειού-Πρόννων.
11. Εγκρίθηκε η μετακίνηση του οικονομολόγου του Δήμου κ, Βουτσινά Φραγκίσκου στην Πάτρα προκειμένου να συμμετάσχει στη 2η Ημερίδα Ενημέρωσης Αιρετών και Στελεχών των Πρωτοβάθμιων Ο.Τ.Α. για τις διαδικασίες κατάρτισης και το νέο τύπο και περιεχόμενο του
Προϋπολογισμού.
12. Αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής για την επίλυση του προβλήματος διαμόρφωσης του χώρου των φιλάθλων στο γήπεδο Σκάλας.
13. Αποφασίστηκε η τοποθέτηση τεχνητού συνθετικού τάπητα 4^ γενιάς στο γήπεδο Τζαννάτων.
14. Έγινε αποδοχή των μελετών: Διαμόρφωση παραλίας, χωροταξική ρυθμιστική, κυκλοφοριακή μελέτη Σκάλας Β τμήμα - Η/Μ εγκαταστάσεις - Τοιχίο αντιστήριξης στον παρακαμπτήριο του δρόμου Σκάλα - Πόρος - Μελέτη αποχέτευσης όμβριων περιμετρικού δρόμου Πόρου,
15. Έγινε αποδοχή επιχορήγησης προερχόμενης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ποσού 49,048,12 ευρώ για το έργο: Εκσυγχρονισμός αλιευτικού λιμένα Πόρου
16. Έγινε τροποποίηση του πρ/σμού οικον. έτους 2004.
17. Συζητήθηκε αίτηση επαγγελματιών Πόρου σχετικά με οφειλές από ενοικίαση ομπρελών.
18. Ζητήθηκε από την εταιρία vodafon – Panafon να μεταφέρει τα ηλιακά κάτοπτρα από τη θέση που έχουν τοποθετηθεί στην τοποθεσία
Κουναβόραχη γιατί εμποδίζουν την κυκλοφορία.
19. Αποφασίστηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης για την εκτέλεση έργου μεταξύ του Δήμου Ελειού-Πρόννων (Κύριος του έργου - Φορέας λειτουργίας) και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κεφαλληνίας και Ιθάκης (Φορέας υλοποίησης).
20 Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε στο Συμβούλιο ότι για το χρονικό διάστημα από 3-11-2004 έως 21-11-2004 θα απουσιάσει στον Καναδά και συγκεκριμένα στο Βανκούβερ γιατί είναι καλεσμένος εκ μέρους του Προγράμματος Ελληνικών Σπουδών και από το Πανεπιστήμιο Simon Fraser. για να επισκεφθεί το Βανκούβερ προκείμενου να συζητηθεί η προοπτική δημιουργίας παραρτήματος του Πανεπιστημίου στην Κεφαλονιά.
21. Αποφασίστηκε να ζητηθεί από τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τα παιδιά από το Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίου Νικολάου του Δήμου μας που φοιτούν στο Γυμνάσιο και Λύκειο Δήμου Σάμης να μεταγραφούν στο Γυμνάσιο-Λύκειο Πάστρας του Δήμου μας.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency