Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
05/09/2004

Αγριο έγκλημα στο Πυργί

Αγριο έγκλημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου στο Πυργί. Ο Γ.Δημητράτος 60 ετών πυροβόλησε και σκότωσε τον συγχωριανό του Α.Κεκάτο 67 ετών, ενώ τραυμάτισε και την σύζυγο του Ουρανία 56 ετών που έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Πιθανότερη αιτία της εγκληματικής ενέργειας θεωρούνται οι κτηματικές διαφορές τις οποίες είχαν δράστης και θύμα.

Η αστυνομική διεύθυνση Κεφαλληνίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Την 23.00 ώρα της 3-9-2004, ο Γεράσιμος Δημητράτος του Γερασίμου και της Μαριεντίνας, γεννηθείς της 20-1-1945 στον Αγιο Νικόλαο Σάμης Κεφαλληνίας,
κάτοικος ομοίως, γεωργός, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα τον Αριστείδη Κεκάτο του Ιωάννη και της Ουρανίας, γεννηθείς την 2-5-1937 στον Αγιο Νικόλαο Σάμης, κάτοικο εν ζωή Αθηνών, συνταξιούχο και σοβαρά τη σύζυγο του ανωτέρω, Αγλαΐα Κεκάτου του Φιλίππου και της Αννας, γεννηθείσα την 19-4-1948 στο Αιγάλεω Αττικής, κάτοικο ομοίως, οι οποίοι ευρίσκονταν στον προαύλιο χώρο της οικίας τους, στον Αγιο Νικόλαο.
Ο δράστης συνελήφθη μετά από συντονισμένες προσπάθειες των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Σάμης, υπό την καθοδήγηση του Διοικητού του, Υπαστυνόμου Γεωργίου Γιαννάτου και την εποπτεία του Αστυνομικού Διευθυντή Κεφαλληνίας κ. Μαρίνου Γαρνέλη, ο οποίος με το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αργοστολίου κ. Παναγιώτη Φιλίππου και το Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου κ. Γεώργιο Χωραΐτη μετέβη αμέσως στον τόπο του εγκλήματος, για συντονισμό των ερευνών, προανακριτικών πράξεων κ.λπ. αστυνομικών ενεργειών.
Τα αίτια ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμης. Ο δράστης με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον της κ. Εισαγγελέως Κεφαλληνίας.


Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency